Discutii harti avansate L12 !

DeletedUser16887

Oamenii se pare ca au de spus din ce in ce mai putin despre l12.
 

DeletedUser24836

Inca nu se pot discta hartile datorita dezvoltarii inca incipiente a jucatorilor. triburile fiind limitate la 50 de jucatori si existand un numar mare de triburi nu exista inca zone clare de dominare
 

DeletedUser

sunt unele greseli lipse de update-uri in harti, daca se poate uita mai bine creatorul sa le corecteze.. sa nu faca harti doar sa fie facute.
 

DeletedUser

Aa pai la inceput erau niste update-uri care aveau loc destul de aiurea; acuma s-a rezolvat :)
 

DeletedUser16887

Eu tot cu obsesia mea , as fi recunoscator daca ati putea adauga pe harta si HerTMH in Grupul TMH.
 

DeletedUser

Sa vad ce se mai intampla pe L12 , se pare ca merge destul de bine :D .
 

DeletedUser

sal! astazi am stat mai mult pe forum si am vaz ce se cam discuta.....

Inca nu se pot discta hartile datorita dezvoltarii inca incipiente a jucatorilor. triburile fiind limitate la 50 de jucatori si existand un numar mare de triburi nu exista inca zone clare de dominareapopo de zonele de dominare eu cred ca exista !!
 

DeletedUser16887

A trecut mult timp de atunci. Acum deja arata mult mai matur lumea 12 desi nimeni nu spune nimic :))
 

DeletedUser

Interesant termen ai folosit pentru a descrie lumea 12 ;)

@birloiu . Bineinteles ca exista zone de dominare, intotdeauna au existat, diferenta este ca acum sunt mult mai vizibile... spre exemplu, intotdeauna au existat jucatori care sa domine in mare parte sau chiar in totalitate zona in care se afla...la fel si cu triburile.
 

DeletedUser

problema cu hartile astea avansate e ca ar trebui sa gasim o statistica care sa reflecte TRIBURILE si nu FAMILIILE DE TRIBURI asa cum este acum.

de ce credeti ca au pus limita 50in trib? ca sa se faca familii de cate 300 de membri? atunci jucati pe alta lume... l6 daca nu ma insel are aceiasi viteza si limita 300

respect
 
Scor reacție
0
Clasamentele top 20 reflecta triburile si nu familiile.
Daca te referi la harti, datorita limitei pe 12 sunt multe triburi (peste 1200) spre deosebire de 6 (putin peste 200) astfel ca pictate pe coala ar iesi ceva de Luchian, nu cred ca s-ar putea privi in ansamblu. Aceasta limita are si ea farmecul ei, precum si setarile speciale ale lumii.
 

DeletedUser

Asa este dar nici aqm nu e prea stralucit eu am dublu sate de atac decat de aparare si tot nu pot sa cuceresc asa cum as vrea
 

DeletedUser

eu zic sa eviti sa dai astfel de detalii :)) Daca erai langa mine nu stiu cate sate mai aveai in zilele urmatoare:).
Pacat ca nu a mai fost updatata harta avansata :(
 

DeletedUser

Asa este dar nici aqm nu e prea stralucit eu am dublu sate de atac decat de aparare si tot nu pot sa cuceresc asa cum as vrea

cu defensiva asta esti mort...triplu sate defens e minimul necesar
succes ....
pacat ca mi-ai dat atatea informatii
vin peste tineee:mad:
 

DeletedUser17342

acuma fiecare cu stilul lui de joc(si cat de bun e). stiu jucatori cu 90% din sate full off si se descurca ;)
 

DeletedUser17342

pai daca dorm o saptamana si uita sa lase sitter poate. :D poti sa ai un sat de aparare in mijlocul a 10-15 sate de atac si daca esti bun nu pierzi nici un sat in fata unui jucator 1:1 chiar mai multi. si daca il pierzi il iei inapoi si tot aia e : ))

oricum fiecare lume necesita tactica ei. sunt multe variabile. nu poti sa joci la fel pe toate lumile. poate cel mai agresiv jucator de pe o lume e cel mai blindat de sate deff pe alta lume.
 

DeletedUser

sa fim seriosi.....daca prinzi un jucator ca are maj satelor ofensive il faci praf ca doar nu esti nobletu shef....toata shmecheria e ca nu prea stii ce si cum are el satele, daca e sprijinit de altu care face aproape numai defensiva blabla:)
 
Sus