DeletedUser
Ce discutii interesante...!
Ultima editare de un moderator:
cu siguranta tie nu iti ducea nimeni lipsa
mental a spus:nici de tine nu se plange
da tu cine mai esti ???
fiecare dupa cum il lasa inima, mintea si .. educatia
In rest .. e un joc...relaxati-va, distrati-va si...socializati.
pe spam?il stiu de ceva vreme
iar intrebarea nu a fost pusa cu nici un rang de superioritate, voiam doar sa stiu cu cine mai avem onoarea pe aici mai ales ca suntem atat de putini
Da.. Zanzi canta si danseaaza ..
corect era in cazul de fata : "Tu cine esti?"...
Expresia ta o vad ca pe un jargon, in fine..probabil ma insel sau asa vrei tu sa pari, sunt jucatorul de pe osanda.
Nu te cunosc, cine esti sau cu ce nume joci?
Ai vorbit in postarile precedente de mine..
De unde il cunosti pe radu?
nu cred ca am vorbit despre tine..un simplu quote nu inseamna ca te cunosc.. Immortal R : numele de radu il stiu de la un immortalAi vorbit in postarile precedente de mine
nici de tine nu se plange
nu cred ca am vorbit despre tine..un simplu quote nu inseamna ca te cunosc.. Immortal R : numele de radu il stiu de la un immortal
putin imi pasa de pararea ta ..
cu siguranta tie nu iti ducea nimeni lipsa
nici de tine nu se plange
Subintelesurile se subinteleg cu subinteles, iar intelesurile evidente nu sunt intelese nici cu ajutorul intelepciunii si a puterii de intelegere, intelegand prea bine cu totii ca intelegerea noastra in intelepciunea ei nu a inteles nimic, intelegand toate acestea..
si totusi eu m-am prezentat...diplomatic si manierat....vine randul lui spam? ...
continuare dupa "..."
...ajungem la concluzia ca spam? nu a inteles subintelesul
si totusi eu m-am prezentat...diplomatic si manierat....vine randul lui spam? ...
manierat era daca nu asteptai pana intrebam noi si veneai frums si ne spuneai direct cu cine avem onoarea
asta inseamna sa te bagi in seama aiurea...pe cine a interesat cine sunt...a trimis mesaj pe privat
oooo, da.vrei sa iti facem si plecaciuni?
Nu am zis eu asta.Bagarea aiurea in seama atrage de la sine dispret si injuraturi