Parte 1:
Triburi: Roma, R II, R III, R IV
Parte 2:
Triburi: MnK.s, MnKs.1, MnKs.2, MnKs.3, MnKs.4, MnKs.5
Timeframe: 15/06/2017 00:00:00la08/07/2017 21:00:36
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 222
Tabăra 2: 159
Diferență: 63
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 1,611,274
Tabăra 2: 1,259,898
Diferență: 351,376
Asa ca nu stiu de ce va agitati,
statistica vorbeste de la sine... ca va luati bataie... incet dar sigur... Ardeleneste cu alte cuvinte.
Iar prin faptul ca ati avut spion sau sa ii zic altfel "ati spart un cont" ori ”facut rost” de parola printr-un furt (ca proprietarul nu vi-a dat-o) si ati profitat de acest lucru stiind toate atacurile reale unde ajung si tot ati iesit pe minus se vede calitatea voastra si modul de joc ramane de vazut la urmatorul organizat rezultatele!
Chiar lasa de dorit si metodele voastre de racolat membri Roma, cum vedeti unu ca pe forum are probleme imediat... "am auzit ca esti pe lista internelor daca vrei iti dam print-ul" "in caz ca mai pierzi un sat tribul Roma te va pune la interne daca vrei iti zici si cand". Mai mult va iau la glume si ai nostri si „puneti botul” la orice

). Se vad la voi campionii la interne, e destul sa va uitati la primii 10 de la voi!
Chiar duceti lipsa acuta de interne si nu stiti de unde sa vi șe luati? ... nici unii membrii ai vostrii de pe 49 nu vor sa joace cu voi.
Nu uitati ca informatiile circula si va faceti reclama proasta! Si cum am zis pe rand va prind spionii, pe rand vi-i executam. Ati jucat-o foarte prost cu vypera si xldi, si cu toate informatiile nu ati stiut sa le gestionati si sa le fructifiati la maxim. L-ati scos pe vypera si l-ati lasat in ploaie. Asta se cheama destabilizare? Ne-ati facut un favor. In loc sa va jucati jocul pana la capat v-ati dat de gol principala sursa de informatii!
Jucati jocul corect pe harta, sau doar prin recrutari va merge?, Iar cei care au venit ca soriceii la voi ... ca soriceii vor si pleca!
Spor la toti!
For victory!