DeletedUser49130
argatii nu au voie sa se exclame pe extern din cate stiu![]()
argatii nu au voie sa se exclame pe extern din cate stiu![]()
nivelul iq-ului tau este sub nivelul marii. Am mai intalnit braileni, dar tu ii intreci pe toti
![]()
Nu-i mai mic ca al tau. Mai stii cand plangeai pe la jucatorii nostri sa vina la voi? Taci macar ca-ti faci tribul de rusine petardo.nivelul iq-ului tau este sub nivelul marii. Am mai intalnit braileni, dar tu ii intreci pe toti
![]()
Felicitari DTW pentru castigarea lumii !
Din discutiile purtate cu tine pe joc mi-am putut da seama foarte rapid de capacitatea ta de a gandi. Deci nu ma supar pe comentariul tau , ca nu am pe cine.Felicitari GumGum, ai castigat locul de lingaul anului in NIP!
Ps: iti dau o batista?
Felicitari NIP !
N-am vazut adunatura mai mare de oameni care sa se coordoneze asa bine in a sta capra , reusiti ce nu reusesc triburi intemeiate direct pe harta si aflate pe centru !![]()
Din discutiile purtate cu tine pe joc mi-am putut da seama foarte rapid de capacitatea ta de a gandi. Deci nu ma supar pe comentariul tau , ca nu am pe cine.
Sunteti datori vanduti fata de DTW, v-au castigat lumea ! Nu te mintii singur ca stii si tu asta, la fel cum o stie toata lumea ! :*
Nu-i mai mic ca al tau. Mai stii cand plangeai pe la jucatorii nostri sa vina la voi? Taci macar ca-ti faci tribul de rusine petardo.
Prietene, eu joc de pe lumea 67, iar pe oamenii astia din NiP i-am cunoscut pe speciala. Nu mi vorbii mie de 66, 65 , 2, 3, etc. Eram ironic, probabil tu nu esti capabil sa interpretezi un text, dar in fine. Pion sau nu ma amuza tare frustrarea pe care ati acumulat-o fata de o anumita persoana. Inca odata, desi nu mi place sa ma repet, sa le multumiti celor din DTW ca voi sunteti egali cu 0Te-ai dus degeaba din cate vad sa citesti probabil nici pana acum nu ai invatat sa interpretezi un text, dar in fine.
De Nip nu comentezi nimic? Legat de 66 sau de Angels si manevrele ce le-au incercat nu doar pe lumea asta.
Oricum tu esti doar un pion si cam atat, iar pioni sunt mereu trimisi la inaintare..
Ai mai sus o statistica care spune altceva .Inca odata, desi nu mi place sa ma repet, sa le multumiti celor din DTW ca voi sunteti egali cu 0
Tu te-ai gasit sa aduci in discutie inteligenta? mascariciuleDin discutiile purtate cu tine pe joc mi-am putut da seama foarte rapid de capacitatea ta de a gandi. Deci nu ma supar pe comentariul tau , ca nu am pe cine.
Sa inteleg ca asa e mersul la voi in trib ?Lasa ti l ca trebuie sa pupe si el pe cineva in ***, altfel nu ramai prea mult prin NiP
Gogule, esti bun doar de jigniri, ramasese ca bem o bere, dar esti atat de frustrat incat nu esti capabil sa faci diferenta intre un joc si viata reala !Tu te-ai gasit sa aduci in discutie inteligenta? mascariciuleInca esti convins ca DK v-a cumparat conturile de pe granita de picau asa
) Nu esti in stare sa citesti o amarata de statistica si plangi pe aici non-stop.Poate, poate...prinzi o promovare de la Nusha
![]()
Prietene, eu joc de pe lumea 67, iar pe oamenii astia din NiP i-am cunoscut pe speciala. Nu mi vorbii mie de 66, 65 , 2, 3, etc. Eram ironic, probabil tu nu esti capabil sa interpretezi un text, dar in fine. Pion sau nu ma amuza tare frustrarea pe care ati acumulat-o fata de o anumita persoana. Inca odata, desi nu mi place sa ma repet, sa le multumiti celor din DTW ca voi sunteti egali cu 0![]()
Prietene nu joc pe lumea 70, dar am o gramada care joaca acolo.
Daca joci de pe l67 stai in banca ta.. noi cand faceam organizate tu intrebai cum se farmeaza
Nu inteleg de ce se arunca cu noroi, la fel si lumea putea spune de voi ca sunteti 0 fara Angels AAA stai voi sunteti 0 cu tot cu ei![]()