si iar mi s-a facut pofta e ciocolata...si abia scapasem de pofta asta..off :(
DeletedUser 21. Aug 2009 #61 si iar mi s-a facut pofta e ciocolata...si abia scapasem de pofta asta..off
DeletedUser14000 21. Aug 2009 #62 Noseless Misty Dread a spus: si iar mi s-a facut pofta e ciocolata...si abia scapasem de pofta asta..off Click pentru a extinde... alba? daca e alba vreau si euuuuuuu
Noseless Misty Dread a spus: si iar mi s-a facut pofta e ciocolata...si abia scapasem de pofta asta..off Click pentru a extinde... alba? daca e alba vreau si euuuuuuu
DeletedUser13067 21. Aug 2009 #64 alizeea a spus: alba? daca e alba vreau si euuuuuuu Click pentru a extinde... inca mai ai pofte?
DeletedUser13067 21. Aug 2009 #66 Ah... cunosc sentimentul.... tocmai l-am experimentat traiasca cardul =))
DeletedUser 22. Aug 2009 #67 v3rra a spus: Ah... cunosc sentimentul.... tocmai l-am experimentat traiasca cardul =)) Click pentru a extinde... doar fetele pot sa inteleaga
v3rra a spus: Ah... cunosc sentimentul.... tocmai l-am experimentat traiasca cardul =)) Click pentru a extinde... doar fetele pot sa inteleaga
DeletedUser13067 22. Aug 2009 #68 da... ma rog... si unii barbati.... care din cand in cand recunosc "nevoile urgente" ale femeilor de langa ei sau....recunosc ca sunt invinsi
da... ma rog... si unii barbati.... care din cand in cand recunosc "nevoile urgente" ale femeilor de langa ei sau....recunosc ca sunt invinsi
DeletedUser13067 22. Aug 2009 #70 pai... o bratara, o pereche de cercei, o bluzita draguta si niste bascheti pe care ii vroiam de mult...
pai... o bratara, o pereche de cercei, o bluzita draguta si niste bascheti pe care ii vroiam de mult...
DeletedUser14000 22. Aug 2009 #71 nu mai spuneti....iar imi faceti pofte si nu rezist la asa ceva vleau rochita si ruj da acuma