Eveniment de primavara!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,

Iarna a trecut și zilele devin mai lungi și mai calde, încet, dar sigur! Pentru a sărbători această perioadă fascinantă a anului, corbul cel puternic va deschide seiful nostru pentru o perioadă limitată de timp pentru a vă oferi șansa de a obține câteva obiecte mistice dar care vă vor ajuta pe câmpul de luptă.

Evenimentul va începe pe 25 Martie și se va sfârși pe 30 Martie.O dată pe zi veți putea vizualiza conținutul seifului. Înainte de a putea alege, obiectele vor fi amestecate și ascunse. Ulterior, veți putea selecta un element pentru a descoperi premiul din spatele acestuia.
Vi se va permite deschiderea unei dale în mod gratuit la fiecare 24 de ore. 12 ore mai târziu, veți primi o nouă opțiune gratuită, însă, aceasta va fi valabilă doar în ziua curentă, aveți grijă să o folosiți înainte să expire timpul!

Pe lângă premiile ce le puteți câștiga mai sunt 3 favoruri oferite de către corb și pe care le veți putea obține. Sunt afișate și in chenarul de sub banner. Unul vă permite să deschideți următoarea dală în mod gratuit, un altul vă va afișa în mod aleator premiul din spatele unei dale pentru a vă ajuta să vă decideți dacă vi-l doriți pe acesta iar cel de-al treilea vă va dubla în mod automat următoarea alegere. Țineți cont că toate aceste favoruri pot fi folosite la următoarea selecție; acestea pot fi păstrate chiar și pentru ziua următoare dar nu este sigur să le păstrați până mai târziu. Alegeți cu înțelepciune!

După ce deblocați toate dalele puteți să așteptați până expiră cronometrul setat sau puteți alege să umpleți din nou toate dalele. Dar atenție! Toate obiectele vor fi la fel ca înainte, nu veți obține o selecție nouă de obiecte. Acestea sunt înlocuite cu altele noi doar după expirarea cronometrului.

Vă dorim să obțineți cât mai multe câștiguri și corbul să vă aducă noroc!

Echipa Triburile
ds_spring_vault_rabbit_70.png
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Vacanta de Primavara
Salutari nobile aventurier! Eu, Zana Primaverii, iti aduc multe cadouri pe masura ce iarna se duce. Poti alege din tot ce am de impartit, asa ca sa spunem la revedere iernii. Dar ai grija, nu va fi usor - in tim ce poti vedea ce am adus, totusi nu le voi da chiar asa, ci mai degraba le voi ascunde pentru ca tu sa le gasesti.. Poti sa ghicesti unde ascund cel mai dorit cadou?

Evenimentul
Stimati jucatori,

Bine ati venit la evenimentul "Vacanta de Primavara". In acest eveniment, Zana Primaverii viziteaza fiecare lume pentru a sarbatori incheierea sezonului rece, aducand daruri pentru a sarbatori un nou inceput. Evenimentul va porni pe 24 martie si va dura 4 zile.

Start: 24 Martie 2021, ora 15
Sfarsit: 28 Martie 2021 ora 15
Lumi: toate in afara de clasic, speed, non-premium, si lumi pornite dupa data de 3 Martie


O multime de comori

Odata pe zi, Zana Primaverii iti arata niste obiecte. Inainte sa poti alege, obiectele vor fi amestecate si ascunse. Acum poti alege o casuta sa vezi ce se ascunde in spatele usii.
Vei putea deschide o casuta in mod gratuit in 24 de ore. Dupa 12 ore ti se va mai acorda o deschidere gratuita. Dar acestea sunt valabile doar pentru ziua curenta, asa ca foloseste-o pana expira cronometrul!

Pe langa obiecte, mai sunt si 3 favoruri ce le poti obtine. Sunt deasemenea afisate in bara de deasupra. Unul iti va permite sa deschizi gratuit o caseta, altul iti va deschide aleator o caseta sa vezi ce se ascunde dedesubt, si al treilea iti va dubla automat urmatorul efect. Tineti minte ca toate favorurile se vor aplica la urmatoarea selectie pe care o faci; chiar se pot reporta pentru ziua viitoare. Dar nu puteti sa NU folositi un favor pentru urmatoarea alegere. Alegeti cu grija!

Cand ati deschis toate casetele vei avea fie de asteptat pana cand cronometrul din coltul dreapta sus ajunge la 0, sau poti decide sa reumpli casetele. Dar atentie! Obiectele vor fi aceleasi ca inainte; nu vei primi o noua selectie. Obiectele vor fi inlocuite doar atunci cand cronometrul ajunge la final.

Va dorim un start excelent de sezon!
Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Evenimentul de Primavara revine !

Start: 28 Martie 2022, ora 09
Sfarsit: 31 Martie 2022 ora 09

Lumi: toate in afara de special si speed.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus