Evenimentul "Asaltul castelului" revine!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
CAlogo_h250px.png

Dragi jucători,

Deși ați distrus castelele inamicilor, aceștia și le-au reconstruit pentru a reveni în forță! A venit momentul să vă trimiteți mercenarii din nou pentru a le arată că a lor capacitate de apărare nu va face față armatelor voastre!

Evenimentul "Atacați castelul" revine! Startul se va da în data de 12 iulie 2017 și va rula pe toate lumile mai puțin serverele clasic și speed.


Start: 12.07.2017, 2pm
Sfârșit: 26.07.2017, 2pm
Servere: Toate mai puțin clasic și speed


Alăturaţi-vă Asaltului


Veţi putea accesa ecranul corespunzător de la nivelul privirii generale a satului sau cu ajutorul pictogramei simbolizând un castel asediat, aflată în colţul din dreapta. Castelul şi armata asediatoare vor apărea la nivelul paginii aferente evenimentului în clipa în care acesta va începe. Armata va fi formată din trupele tale și până la cele deținute de alți maxim 49 de jucători de pe server.

Modalitatea de a obţine puncte de progres presupune consolidarea diferitelor categorii de trupe prin utilizarea mercenarilor. Numărul de mercenari aflați sub comanda voastră va fi afișat în pagina evenimentului. Veţi obţine câte un mercenar nou în mod automat la fiecare 30 minute, până la atingerea limitei maxime de 16.

CAmercenary.PNG


De fiecare dată când veți decide să consolidați o categorie de trupe, un grup de mercenari va fi trimis pentru a adăuga 4 puncte la bara de progres aferentă. De îndată ce un număr suficient de mercenari a fost alocat unei categorii specifice din armata voastră, aceștia își vor îndeplini îndatoririle și vor ataca sau apăra castelul.

CA_assault.png


Există trei categorii de trupe pentru care se face consolidarea:

-Asalt: Paladinii și soldații. Atunci când bara de progres este completă, o daună de la 1 la 5 (plus bonus de la bombardament) va fi aplicată castelului
-Sprijin maritim: Nave pentru ajutarea celorlalți mercenari. Atunci când bara de progres este completă, Asaltul şi Bombardamentul primesc 50% la nivelul barelor de progres
-Bombardament: Catapultele și berbecii reduc puterea defensivă a zidurilor ce înconjoară castelul. Atunci când bara de progres este completă, puterea de apărare a castelului scade cu 1 punct şi concomitent are loc creşterea daunei provocate de Asalt cu 3 puncte.

Fiecare secțiune necesită un număr diferit de mercenari pentru a se activa, Sprijinul maritim necesită cel mai mic număr, în timp ce Asaltul necesită cei mai mulți mercenari.

Distrugerea Castelului

În clipa în care castelul ajunge la 0 HP este distrus. Medaliile aflate în interiorul acestuia sunt distribuite în mod egal tuturor participanţilor, castelul anterior fiind înlocuit cu unul nou ce ascunde mai multe medalii.

De asemenea, veţi primi medalii şi în funcţie de clasamentul ocupat în cazul celor 3 categorii diferite de asalt. Cu cât contribuiţi mai mult la o anumită categorie cu atât veţi primi mai multe medalii.

În clipa în care castelul prezintă o valoare mai mica de 10HP, veţi avea posibilitatea să faceţi o razie. Valoarea HP se diminuează cu 1 punct şi veţi primi mai multe medalii.


Colaborarea la nivel de trib

Dacă faceți parte dintr-un trib, toate medaliile ce le veți acumula se vor adăuga la progesul general al tribului. În clipa în care numărul total de medalii obținute de tribul vostru va atinge o anumită limită, un bonus va fi activat pentru toți jucătorii din cadrul acelui trib, pentru o perioadă de 48 ore!

De asemenea, puteți contribui o dată pe zi la acest progres, direct de la nivelul acestei componente. Aceste medalii vor fi însă adăugate doar la nivelul progresului general al tribului și nu la contorul medaliilor obținute de dvs.

CA_tribegauge.png


Utilizarea medaliilor

Medaliile obţinute pot fi utilizate la nivelul magazinului aferent acestui eveniment, unde le puteţi schimba pentru diferite obiecte interesante. Obiectele alese în schimbul medaliilor obţinute pe parcursul evenimentului vor rămâne la nivelul inventarului şi după finalizarea acestuia. Ca atare, procuraţi-vă obiecte cu bonusuri pentru utilizarea lor viitoare!

Din clipa în care evenimentul se termină, o să mai aveți la dispoziție 24 de ore pentru accesarea magazinului evenimentului, prin intermediul ecranului aferent acestuia. După această perioadă, nu îl veți mai putea accesa și veți pierde medaliile neutilizate.

Va rugam sa aveti in vedere ca transferul către lumea casual nu presupune şi transferarea medaliilor!

Puteţi vizualiza mai multe cu privire la acest eveniment în cadrul acestui videoclip din 2016:


Pregătiţi-vă să asaltaţi castelul! Pentru glorie și medalii!

Așteptăm cu interes feedback-ul vostru cu privire la eveniment în cadrul acestui topic.


Echipa Triburile​
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus