Evenimentul Asaltul Castelului se întoarce!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Evenimentul Asaltați Castelul se întoarce!

Dragi jucători,

Castelul se întoarce!

Deși ați cucerit numeroase castele data trecută, aceste armate asediatoare au decis să le reconstruiască încă o data! A venit momentul să vă trimiteți mercenarii din nou pentru a le arată că a lor capacitate de apărare încă mai are nevoie de îmbunătățiri și totodată, pentru a obține medalii pentru premii noi! De data aceasta, întreg tribul din care faceți parte poate obține un bonus din această luptă!

CAlogo_600.png


Începutul evenimentului: 24.11.15
Sfârşitul evenimentului: 08.12.15

Evenimentul va fi activ pe toate lumile normale şi casual.


Alăturaţi-vă Asaltului

Castelul şi armata asediatoare vor apărea la nivelul paginii aferente evenimentului în clipa în care acesta va începe.
Veţi putea accesa ecranul corespunzător de la nivelul privirii generale a satului sau cu ajutorul pictogramei simbolizând un castel asediat, aflată în colţul din dreapta.


CAicon.PNG


Veţi avea posibilitatea de a vizualiza harta evenimentului, cu diferite secţiuni disponibile în vederea consolidării mercenarilor.


CAmapnew.PNG

Consolidarea

Asaltul prezintă 3 categorii:


-Asalt: atunci când bara de progres este completă, o daună de la 1 la 5 (plus bonus de la bombardament) va fi aplicată castelului
-Sprijin maritim:
atunci când bara de progres este completă, Asaltul şi Bombardamentul primesc 50% la nivelul barelor de progres
-Bombardament:
atunci când bara de progres este completă, puterea de apărare a castelului scade cu 1 punct şi concomitent are loc creşterea daunei provocate de Asalt cu 3 puncte.

Modalitatea de a obţine puncte de progres presupune consolidarea acestor categorii prin utilizarea mercenarilor.
CAmercenary.PNG


Veţi obţine câte un mercenar nou în mod automat la fiecare 30 minute, până la atingerea limitei maxime de 16.
Mercenarii s-au îmbunătățit comparativ cu data trecută în sensul că nu va trebui să mai așteptați o anumită perioadă de timp înainte de a-i utiliza.
Consolidarea unei anumite categorii va adăuga 4 puncte la bara de progres aferentă.
De asemenea, fiecare secțiune necesită un număr diferit de mercenari pentru a se activa, Proviziile maritime necesită cel mai mic număr, în timp ce Asaltul necesită cei mai mulți mercenari.

Distrugerea Castelului

În clipa în care castelul ajunge la 0 HP este distrus. Medaliile aflate în interiorul acestuia sunt distribuite în mod egal tuturor participanţilor, castelul anterior fiind înlocuit cu unul nou ce ascunde mai multe medalii.

De asemenea, veţi primi medalii şi în funcţie de clasamentul ocupat în cazul celor 3 categorii diferite de asalt. Cu cât contribuiţi mai mult la o anumită categorie cu atât veţi primi mai multe medalii.

Î
n clipa în care castelul prezintă o valoare mai mica de 10HP, veţi avea posibilitatea să faceţi o razie. Valoarea HP se diminuează cu 1 punct şi veţi primi mai multe medalii.

Colaborarea la nivel de trib


Dacă faceți parte dintr-un trib, toate medaliile ce le veți acumula se vor adăuga la progesul general al tribului. În clipa în care numărul total de medalii obținute de tribul vostru va atinge o anumită limită, un bonus va fi activat pentru toți jucătorii din cadrul acelui trib, pentru o perioadă de 48 ore!

De asemenea, puteți contribui o dată pe zi la acest progres, direct de la nivelul acestei componente. Aceste medalii vor fi însă adăugate doar la nivelul progresului general al tribului și nu la contorul medaliilor obținute de dvs.


CAtribe.PNG

Utilizarea medaliilor

Medaliile obţinute pot fi utilizate la nivelul noii prăvălii a evenimentului, unde le puteţi schimba pentru diferite obiecte interesante.


CAshop.PNG


Ca și data trecută, obiectele alese în schimbul medaliilor obţinute pe parcursul evenimentului vor rămâne la nivelul inventarului şi după finalizarea acestuia. Ca atare, procuraţi-vă obiecte cu bonusuri pentru utilizarea lor viitoare!
Am eliminat anumite obiecte și am adăugat altele noi, sperăm, mai interesante decât cele de data trecută!

Următoarele obiecte sunt disponibile:

- Bază crescătoare: acesta conduce la creșterea definitivă a capacitatii/populației totale a satului curent cu 10%.
- Pachet de resurse: acesta adaugă un număr de resurse egal cu 10% din capacitatea magaziei în toate satele ce le dețineți.
- Baza de război: acesta va îmbunătăţi timpul de recrutare cu 25%. Totodată, producţia de lemn, argilă şi fier se va reduce cu 10%. Durează 48 ore.
- Bonus de nobili: acesta va creşte loialitatea pierdută în urma unor atacuri cu nobili finalizate cu succes, cu o valoare egală cu 5. Durează 48 ore.
- Cufărul de război: acesta va oferi un număr de taleri/pachete egal cu numărul de sate deţinute.
- Amplificator steag: acesta dublează efectele generate de steagul ce îl aveți asignat, pentru 48 ore. Schimbarea steagului conduce la pierderea acestui bonus. Nu poate fi utilizat în cazul steagului de populație.
- Sigiliul primejdiei: acesta va permite comenzilor de tip sprijin trimise de voi să ajungă la destinaţie mai rapid (30%). Durează 48 ore.
- Amplificator aparare (2 nivele): acesta va oferi un bonus în ceea ce priveşte puterea defensivă a spadelor și a arcașilor pentru 24 ore.
- Amplificator atac atac (2 nivele): acesta va oferi un bonus în ceea ce priveşte puterea ofensivă a topoarelor și a cavaleriei ușoare pentru 24 ore.
- Amplificator raid: acesta va oferi un bonus de 25% în ceea ce priveşte cantitatea de resurse ce o puteţi jefui pentru 48 ore.

Informaţii cu privire la eveniment:

Misiuni cu privire la activitate şi realizări sunt disponibile pentru acest eveniment.
Vă veţi vedea pe voi la nivelul clasamentului disponibil pentru eveniment, dar veți vedea și numele jucătorului clasat înaintea dvs respectiv, a celui clasat imediat după dvs.
Jucătorii sunt împărţiţi în principal în grupuri de câte 50 de jucători (este posibil ca limita să fie mai mică, în funcţie de specificaţiile fiecărei lumi).
Transferul către lumea casual nu presupune şi transferarea medaliilor sau obiectelor câştigate în urma evenimentului.
În clipa în care evenimentul se termină, o să mai aveți la dispoziție 48 de ore pentru accesarea prăvaliei evenimentului, prin intermediul ecranului aferent acestuia. După această perioadă, nu îl veți mai putea accesa și veți pierde medaliile neutilizate. Veţi păstra în schimb toate obiectele achiziţionate şi stocate în inventar!


Puteţi vizualiza mai multe cu privire la acest eveniment aici: Youtube video.

Pregătiţi-vă să asaltaţi castelul!Link către threadul de discuții.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus