Evenimentul de primăvară Triburile 2013!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
settler_building.png

Evenimentul de primavară Triburile 2013.

Sosește primăvara! Copacii înverzesc, florile înfloresc și o briză proaspătă se mișcă peste țară. Plini de speranță și naivitate, coloniștii se mută din satele strămoșilor lor ca să-și clădească propriul viitor luminos. Acest val de țărani parveniți care trec peste pământurile voastre trebuie oprit - sacii lor cu semințe să fie jefuiți ca să li se oprească dezvoltarea iar voi să vă urmăriți propriile interese.

Data de start: 28.03.2013 12:00
Data de sfârșit: 05.04.2013 23:59

Acest eveniment va fi activ pe următoarele lumi: Lumea 28, 29, 30, 31, 32 şi Lumea casual

settlers_on_map.png


Evenimentul de primăvară Triburile 2013 va începe în curând și satele coloniștilor vor răsări pe toată harta.

Jefuiți sacii
bag_of_seeds.png
cu semințe din satele lor ca să-i puteți schimba pe bonusuri de capacitate de transport, construcție de clădiri, viteză de recrutare trupe și resurse. Satele coloniștilor nu au locații permanente - migrează constant în căutarea celor mai bune terenuri agricole. Dacă unul din atacurile voastre ar urma să ajungă după ce satul respectiv ar urma să-și schimbe locația, atunci atacul nu va putea fi lansat.bag_of_seeds.png

Jefuirea

Ca să puteți jefui sacii cu semințe va trebui să atacați satele coloniștilor în același mod în care atacați satele normale dar, considerați-vă avertizați: magaziile lor sunt apărate așa că, asigurați-vă că trimiteți suficiente trupe la atac în așa fel încât să vă asigurati victoria!După ce bătălia a luat sfârșit puteți vedea rezultatul ei în rapoarte, ca de obicei. Dar, în loc să luptați împotriva unor unităti normale, coloniștii vor fi înarmați cu unități speciale pentru acest eveniment:
settler_guard.png
Garda Coloniștilor și
settler_militia.png
Militia Coloniștilor

Dacă veti câștiga bătalia, trupele voastre vor aduce acasă o încărcatură de resurse, ca de obicei. Dar, ele vor colecta, de asemenea și pretioșii Saci cu Semințe care se vor adăuga imediat celorlalte semințe pe care le aveți (vizibile în pagina evenimentului de primavară).

Cum să folosiţi seminţele
Accesați pagina evenimentului dând click pe butonul "Deschide" din secțiunea dedicată acestuia, aflată pe Privirea generală asupra satului:

event_widget.png


Așa arată pagina Evenimentului de primăvară:

event_screen.png

În pagina evenimentului poți vedea câte semințe ai adunat și bonusurile care sunt disponibile pentru tine. O dată ce ai adunat destule semințe pentru un bonus, linkul de activare a acestuia va deveni operațional.


golden_egg.png

Ouăle de aur
Ouăle de aur sunt elemente speciale care, câteodată, pot fi găsite în satele coloniștilor și, mai rar, în satele de barbari. Ouăle de aur pot fi folosite pentru a intra la Tombolă unde aveti șansa de a obține bonusuri (îmbunătățite), saci suplimentari cu semințe, pachete de resurse și, pe lumile unde sunt active, chiar steaguri.
Tombola costă 5 ouă de aur la fiecare intrare și se poate intra doar de 2 ori pe zi.
tombola.png
De asemenea, ouăle pot fi folosite pentru achiziționarea cu reducere a bonusurilor.

Pont: Poți avea un singur bonus activ o dată!


Numărătoarea inversă
În subsolul paginii dedicate evenimentului se afla două numărători inverse: prima arată timpul rămas până când nu vor mai aparea noi sate ale coloniștilor. A doua marchează sfârșitul evenimentului - la expirarea acestui timp nu veți mai putea folosi semințe sau ouă, sau să activați bonusuri și toate bonusurile existente vor dispărea.spring_event.pngVă dorim o primăvară frumoasă,
Echipa TriburileSpre forumul de discuţii
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus