Evenimentul de primăvară!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,

Iarna a trecut și zilele devin mai lungi și mai calde, încet, dar sigur! Pentru a sărbători această perioadă fascinantă a anului, corbul cel puternic va deschide seiful nostru pentru o perioadă limitată de timp pentru a vă oferi șansa de a obține câteva obiecte mistice dar care vă vor ajuta pe câmpul de luptă.

Evenimentul va începe pe 25 Martie la ora 12:00 și se va sfârși pe 29 Martie la aceeași oră.O dată pe zi veți putea vizualiza conținutul seifului. Înainte de a putea alege, obiectele vor fi amestecate și ascunse. Ulterior, veți putea selecta un element pentru a descoperi premiul din spatele acestuia.
Vi se va permite deschiderea unei dale în mod gratuit la fiecare 24 de ore. 12 ore mai târziu, veți primi o nouă opțiune gratuită, însă, aceasta va fi valabilă doar în ziua curentă, aveți grijă să o folosiți înainte să expire timpul!

Pe lângă premiile ce le puteți câștiga mai sunt 3 favoruri oferite de către corb și pe care le veți putea obține. Sunt afișate și in chenarul de sub banner. Unul vă permite să deschideți următoarea dală în mod gratuit, un altul vă va afișa în mod aleator premiul din spatele unei dale pentru a vă ajuta să vă decideți dacă vi-l doriți pe acesta iar cel de-al treilea vă va dubla în mod automat următoarea alegere. Țineți cont că toate aceste favoruri pot fi folosite la următoarea selecție; acestea pot fi păstrate chiar și pentru ziua următoare dar nu este sigur să le păstrați până mai târziu. Alegeți cu înțelepciune!

După ce deblocați toate dalele puteți să așteptați până expiră cronometrul setat sau puteți alege să umpleți din nou toate dalele. Dar atenție! Toate obiectele vor fi la fel ca înainte, nu veți obține o selecție nouă de obiecte. Acestea sunt înlocuite cu altele noi doar după expirarea cronometrului.

Vă dorim să obțineți cât mai multe câștiguri și corbul să vă aducă noroc!

Echipa Triburile
ds_spring_vault_rabbit_70.png
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus