DeletedUser38706
Partea buna este ca majoritatea vecinilor se ocupa cu strangerea pieilor si uita de farmat.
Bravos natiune,halal sa-ti fie!
Partea buna este ca majoritatea vecinilor se ocupa cu strangerea pieilor si uita de farmat.
eu unu pot sa si farmez dar si sa strag piei
daca sti ce presupune stransul de piei poate fi o adevarata afacere si sa scoti un profit destul de mare cu putine resurse armate
apropo iti pot face print sa vezi ca acum cantitatea de resurse farmate dupa introducerea vikingilor la mine s-a stabilizat si chiar s-a marit usor fata de media ultimilor zile
apropo
pentru cei care sunt interesati cum este cu pieile(regenerarea lor in tabara vikinga) va zic eu
o tabara vikinga are un stoc infinit de piei ce pot fi luate
cantitate de piei luata la un atac este data doar de capacitatea de carat a trupelor supravietuitoare astfel:
1)infanteria cara de fiecare trupa o piele
2)fiecare unitate de cavalerie cara 2 piei
3)spionii si berbecii nu au capacitate de farm deci nu cara nici piei
Nelutule esti un adevarat jefuitor de pieiSa te decoreze Chevyxu cu o blana de morsa polara
![]()
Ma gandeam eu ca numai tu poti farma si barbarii in acelasi timp in care furi piei de la vikingi
Uite un om destept . Asta sigur ataca vikingii cu topoarele si barbarii cu usureii .De la mine stie