Event - 20 de ani de Tribal Wars !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
panorama.png


Salutari Razboinici,

Suntem încântați să anunțăm că Tribal Wars împlinește 20 de ani în acest an! A fost o călătorie incredibilă și vrem să sărbătorim această piatră de hotar cu voi toți. Alăturați-vă nouă într-o călătorie plină de surprize, recompense și fapte distractive despre dezvoltarea războaielor tribale în evenimentul nostru din Calendarul de Aniversare a 20 de ani.

Calendar Aniversar 20 de ani !


Calendarul va fi disponibil din 6 iunie la ora 15:00 până pe 2 iulie la ora 15:00.

La acest eveniment, veți avea ocazia să deschideți o ușă în fiecare zi pentru a dezvălui recompense interesante. În spatele fiecărei uși, veți găsi un articol special care vă așteaptă, împreună cu un fapt distractiv intrigant despre istoria și evoluția Tribal Wars. Dar asta nu este tot! Deschiderea unei uși dezvăluie, de asemenea, o porțiune dintr-o imagine ascunsă a aniversării a 20 de ani. Pe măsură ce progresați prin eveniment, veți descoperi treptat imaginea completă, pe care o puteți personaliza și descărca odată ce este dezvăluită complet.​

calendar1.png

Pe măsură ce eliminați mai multe uși, imaginea completă a aniversării a 20 de ani va fi dezvăluită. Nu vă faceți griji; puteți accesa în continuare toate informațiile din partea de sus a ferestrei principale.


Odată ce imaginea completă este dezvăluită, puteți personaliza și descărca. Imaginea va fi disponibilă la rezoluție 1920x1080p, perfectă pentru a fi folosită ca imagine de fundal sau pentru a o partaja cu colegii tăi Tribal Warriors!

Chiar și după încheierea evenimentului de 20 de zile, calendarul va rămâne activ pentru încă câteva zile, permițându-vă să savurați imaginea completă și să o descărcați. Accesați-l făcând clic pe pictograma de sub butonul de căutare.​

Pentru a face acest eveniment și mai palpitant, am pregătit o gamă fantastică de recompense pentru tine. Fiecare zi va aduce noi surprize și oportunități de a-ți îmbunătăți experiența Tribal Wars, inclusiv pachete de resurse, boosters, articole noi care schimbă culoarea numelui tău și alte premii puternice.
Nu ratați această sărbătoare extraordinară! Marcați-vă calendarele, adunați-vă aliații și alăturați-vă nouă în timp ce comemorăm 20 de ani incredibili de Tribal Wars. Nu am fi putut face asta fără tine, comunitatea noastră minunată!

Vă mulțumim pentru pasiune, dedicare și loialitate. Iată încă 20 de ani de bătălii palpitante, triumfuri strategice și amintiri de neuitat în lumea Tribal Wars!

separator.png


Ne-ar plăcea să auzim feedback-ul dvs.! Simțiți-vă liber să vă împărtășiți gândurile în threadul nostru de feedback
Contribuția dvs. este foarte apreciată. Nu ezita să ne spui ce crezi!

Cu drag
Echipa Tribal Wars​
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus