Event nou - Bogățiile mărilor !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
De-a lungul istoriei triburile au rămas blocate pe pământ și s-au concentrat doar doar pe posibilitățile strategice oferite de munți, păduri și coline. Cu toate acestea, trimișii noșțri s-au întors însoțiți de căpitanii marinari ce au ajuns pe țărmuri cu navele de pescuit. Aceștia oferă sătenilor noștrii posibilitatea de a pleca într-o expediție pe apă în căutarea unor noi insule, cu promisiunea unor bogăți pentru cei ce descoperă noi terenuri . Recruții pentru echipajele lor se aduna deja; e timpul să plecați pe ape!

Dragi jucători,

Bine ați venit la noul nostru eveniment! În "Bogățiile mărilor" veți descoperi terenuri nefamiliare unde găsiți premii importante. Evenimentul va incepe in 9 Octombrie și va dura 14 zile.

În cadrul acestui eveniment va trebui să vă adunați membrii echipajului dumneavoastră completând misiunile din joc sau angajându-i direct, apoi alegeți un căpitan care să vă conducă echipajul. După ce descoperiți terenuri noi, zilnic va fi disponibilă câte o comoară specială, iar fiecare căpitan va avea șansa să o descopere și să o livreze. Comoara finală se găsește doar atunci când e descoperită o insulă întreagă, abia atunci primind marele premiu.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în video-ul de pe YouTube!Sperăm să vă placă evenimentul și, ca întotdeauna, vom conta pe feedback-ul dumneavoastră pentru a-l îmbunătăți!

Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147

Bogatiile MarilorDe-a lungul istoriei, triburile au rămas fără ieșire la mare pentru că le este frică de tot ceea ce este umed și adânc.
Cu toate acestea, niște oameni ciudați au ajuns la zidurile noastre, așa-numiții căpitani navigatori, care au ajuns pe țărmuri cu uneltele lor uriașe, din lemn, pe care le numesc corăbii.
Ei oferă să-i păstorească pe sătenii noștri peste ceva ce se numește „ocean”, un loc mistic despre care nimeni nu a auzit vreodată, promițând o expediție de descoperire către insule noi, pline de bogății pentru cei care descoperă terenul.
Recruții pentru echipajele lor se adună deja, indiferent de motiv, așa că pentru ei, este timpul să mergi la apă - în timp ce poți sta pe pământ uscat, bucurându-te de toate comorile pe care le-ar putea aduce!!


seas_of_fortune_1.jpg


Brave warriors!

Bine ați venit la o nouă rundă de „Bogatiile Marilor”! În „Bogatiile Marilor” veți descoperi ținuturi neexplorate pentru a găsi obiecte puternice de la 7 iunie, ora 15:00 până la 21 iunie, ora 15:00.

În acest eveniment, va trebui să-ți aduni cei mai buni membri ai echipajului completând acțiunile din joc de a-i angaja direct și alegând un căpitan înțelept care să-i conducă în ocean și să găsească un teren de cucerit!

seas_of_fortune_2.png

Descoperiți aceste ținuturi neexplorate și găsiți comori din abundență! Cu cât nava este mai mare, cu atât are nevoie de mai mulți membri ai echipajului, dar dezvăluie și mai mult despre insulă. Descoperirea unei intregi insule îți va oferi un mare premiu special!

Pe baza feedback-ului dvs. din rundele anterioare, am adus următoarele îmbunătățiri:
  • Am actualizat diverse texte pentru a oferi informații mai clare.
  • Am făcut modificări recompenselor pe care le primiți de la cufere.
  • Am actualizat premiile pe care le puteți câștiga zilnic.

Aflați mai multe despre evenimentul nostru în videoclipul nostru de pe YouTube!Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Eventul "Bogatiile Marilor" se intoarce incepand cu 6 Iunie 2024 si se va sfarsi in data de 20 Iunie 2024.

Fata de versiunea trecuta a eventului a fost adusa urmatoarea modificare :

Abonament la eveniment​Dar asta nu este tot, de data aceasta am eliminat vechea funcție de premiu și am adăugat un permis de eveniment! Acest permis de eveniment va merge împreună cu evenimentul. Are două benzi, o pistă gratuită și una cu plată, unde atingerea jaloanelor vă va răsplăti eforturile.

Există o mulțime de recompense de obținut, care includ pachete de resurse, amplificatoare de steaguri și un efort de război de aur, pentru a numi doar câteva.

Acest permis de eveniment va funcționa atâta timp cât va dura evenimentul.

Odată ce ajungeți la sfârșitul "Abonament la eveniment" obișnuit, mai multe pagini cu mai multe recompense vor fi adăugate automat.
image_720.png

image_720.png
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus