DeletedUser
Dragi colegi, fosti colegi si jucatori pe care inca nu i-am cunoscut.
A sosit ziua in care ne-a ajuns.
Ne-am saturat de triburi imense.
Ne-am saturat de triburi in care un conducator ia o decizie, care apoi e revocata de altul. Vrem conducere coerenta. Vrem o conducere adevarata.
Ne-am saturat de triburi facute doar pentru puncte. Ne-am saturat de foamea de sate. Ne-am saturat sa nu mai fim ascultati.
Ne-am saturat sa avem alianta cu jumatate de harta si PNA cu cealalta.
Ne-am saturat de ceea ce se intampla pe L6.
Ne-am saturat de lipsa de colegialitate.
Am gustat cele de mai sus. Pana acum. Refuzam sa ne mai supunem celor care nu vor sau nu pot sa inteleaga ce inseamna un trib.
Un trib se numeste prietenie.
Un trib se numeste unitate.
Un trib nu cade cand exista colegialitate.
Ne-am intors. Si ramanem impreuna pana la capat. Veniti cu topoarele spre noi, cei care nu intelegeti ce inseamna un trib. Va intampinam cu drag. Luati-ne satele. Trimiteti-ne la margine.
Dar scopul luptei noastre va ramane. Si daca vom disparea de pe L6, ceea ce am avut noi, voi nu veti avea niciodata. Plecam cu fruntea sus, pentru ca stim ceva ce nu stiti voi: sa fim prieteni.
Ne sunt prieteni cei care inteleg adevaratul scop al jocului. Voi, ceilalti, pe care v-am parasit, speram sa va maturizati. Nu ramanem in joc pana atunci. Poate intr-o zi, cand va veti vizita satele, si va veti aminti de la cine le aveti, veti aprecia ceea ce a insemnat jocul alaturi de prieteni.
Pana atunci, ascutiti topoarele, pregatiti scuturile...nubii s-au intors!
Declaram razboi tradarii, lipsei de respect, ignorantei, inconsecventei si jocului pentru puncte!
Desi nu avem nici o sansa, noi vom ramane pana la sfarsit impreuna
Ai dumneavoastra,
drama (The Emo)
Innarius (the Unforgiven)
lordul (Loki)
martian13 (Dfa1)
Moyra (Moderatoare Now Playing)
mada1979
nume invizibil
profaMaria
Pentru memoria celor care ne-au fost alaturi:
blestemat (MixiMaxxi Worrior)
BlooM (caria nuba)
dementhor (I need sitter plix plox)
Grima (Ingerasul veteran)
Freak Show (ala cu melcii)
Modeus (The One and Only Don Juan)
mozoliciu (Pestele)
madutz1984 (Tribarul din umbra)
nihilius (amantul platit & mercenarul)
Ovidius Maximus
Una *
tribun2008 (ferma vorbareata)
Vokiel
zubizarus (cobuz)
A voastra fidela, intotdeauna,
Mater Dolores, Cafegioaica.
Inainte, ...xyz!
A sosit ziua in care ne-a ajuns.
Ne-am saturat de triburi imense.
Ne-am saturat de triburi in care un conducator ia o decizie, care apoi e revocata de altul. Vrem conducere coerenta. Vrem o conducere adevarata.
Ne-am saturat de triburi facute doar pentru puncte. Ne-am saturat de foamea de sate. Ne-am saturat sa nu mai fim ascultati.
Ne-am saturat sa avem alianta cu jumatate de harta si PNA cu cealalta.
Ne-am saturat de ceea ce se intampla pe L6.
Ne-am saturat de lipsa de colegialitate.
Am gustat cele de mai sus. Pana acum. Refuzam sa ne mai supunem celor care nu vor sau nu pot sa inteleaga ce inseamna un trib.
Un trib se numeste prietenie.
Un trib se numeste unitate.
Un trib nu cade cand exista colegialitate.
Ne-am intors. Si ramanem impreuna pana la capat. Veniti cu topoarele spre noi, cei care nu intelegeti ce inseamna un trib. Va intampinam cu drag. Luati-ne satele. Trimiteti-ne la margine.
Dar scopul luptei noastre va ramane. Si daca vom disparea de pe L6, ceea ce am avut noi, voi nu veti avea niciodata. Plecam cu fruntea sus, pentru ca stim ceva ce nu stiti voi: sa fim prieteni.
Ne sunt prieteni cei care inteleg adevaratul scop al jocului. Voi, ceilalti, pe care v-am parasit, speram sa va maturizati. Nu ramanem in joc pana atunci. Poate intr-o zi, cand va veti vizita satele, si va veti aminti de la cine le aveti, veti aprecia ceea ce a insemnat jocul alaturi de prieteni.
Pana atunci, ascutiti topoarele, pregatiti scuturile...nubii s-au intors!
Declaram razboi tradarii, lipsei de respect, ignorantei, inconsecventei si jocului pentru puncte!
Desi nu avem nici o sansa, noi vom ramane pana la sfarsit impreuna
Ai dumneavoastra,
drama (The Emo)
Innarius (the Unforgiven)
lordul (Loki)
martian13 (Dfa1)
Moyra (Moderatoare Now Playing)
mada1979
nume invizibil
profaMaria
Pentru memoria celor care ne-au fost alaturi:
blestemat (MixiMaxxi Worrior)