Faina & RIP vs RS

  • Autor subiect DeletedUser44858
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser35829

Ma, eu in locul tau n-as mai iesi pe extern :)) Bine si nu doar in locul tau, ci in locul la toata turma voastra.. ;)
 

DeletedUser36072

cramp in locul tau nu as vorbi.
Noi inca mai exizstam, de cand am plecat eu v-ati destramat scazundu-va moralul si distrugandu-l pe nonius.

hehehe ce sa zici si tu acum :))

Toata lumea a zis ca am fost destept la tactica care v-am facut-o asa ca hai pa numai sta ca sa terminat distractia!
 

DeletedUser22959

spagasine...am si eu o intrebare...cum ai reusit sa te blochezi ? :)
 

DeletedUser42954

spagasine...am si eu o intrebare...cum ai reusit sa te blochezi ? :)
Tine la statistici,dar avea o mare problema,nu mai avea cine sa il blindeze, asa ca a ales ce stia sa faca mai bine,nu e blindat,ramai blocat:)) sa nu poti fi atacat.Simplu si-a facut tichet singur
 

DeletedUser22959

Din momentul de fata tin sa va zic ca ma retrag oficial, mi-a facut placere sa joc din nou triburile pe l37 de data asta, cu toate ca jocul numai este ce a fost odata :).
Mi-a facut placere sa joc alauturi de niste vechi prieteni, subliniez prieteni si sa imi fac noi prieteni din tribul in care am facut parte.
Contul va fi pe maini bune, sunt sigur ca la fel de bune cum a fost si pana acum.
Motivul este timpul, tin la parerea mea ca acest joc nu are asa de multe secrete si daca totusi are ceva secrete se pot invata instant...numai ca timpul este un factor decisiv in a fi un jucator bun sau unul slab, de aceea ma retrag cat inca mai am timp sa intru ca sa scriu acest mesaj :)
Mult succes inainte rs ului si sh ului care ne-a fost alaturi cand alti aliati ne-au tradat si cu care rs ul va ramane pana la cap.
 

DeletedUser42954

Rog moderatorul sa inchida acest topic,deoarece din triburile implicate in razboi am ramas numai noi,in lipsa de combatanti.
Sustin parerea lui Alin in incheiere, triburile e un joc de timp, in care meritul deosebit il are timpul si nimic altceva.Daca exista timp, exista si strategie si tactica .
O remarca de incheiere :vor avea prilejul sa isi ia revansa pe alta lume, deoarece unde ii vom vedea le vom declara razboi si vom fi intr-un razboi permanent cu ei. E deviza noastra pe orice lume, cu cine ne-am batut, ne vom bate in continuare.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser42954

Rog moderatorul sa inchida acest topic,deoarece din triburile implicate in razboi am ramas numai noi,in lipsa de combatanti.-e o cerere neadecvata?
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.