fakeuri L1

  • Autor subiect DeletedUser3061
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser3061

observ cu stupoare ca s-a schimbat regula la fakeuri pe lumea 1... de ce nu este comunicat acest lucru nicaieri? sau este doar un bug ....Trupa de atac trebuie să fie compusă din cel puţin 121 locuitori.
 

DeletedUser2147

sper ca este o gluma, un bug.

Nu au cum sa se schimbe setarile asa, fara un sondaj.

Cand s-a schimbat regula cu moralul, cand s-a scos, s-a facut sondaj. Este o setare initiala a jocului, deci trebuie sa se faca un sondaj, pentru ca cei care au inceput jocul, l-au inceput pentru ca setarile erau cele care erau, si de 4 ani joaca cu setarile respective.
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Decizia introducerii limitei de fake (1%) a fost luata de catre INNOGames direct si nu a implicat in nici un fel echipa .ro sau jucatorii.
Aceasta limitare a fost introdusa pe toate lumile care nu aveau aceasta setare. ( L1, L15 si LC ) in data de 5 mai 2011.

Referitor la sectiunea L1 din wiki, este intr-adevar o greseala la sitter, se va remedia in cel mai scurt timp posibil.
 

gabi23

Poate inteleg eu lucrurile mai aiurea dar nu ar fi normal sa fim intrebati si noi, jucatorii, daca suntem de acord, daca vrem asta?
Sau macar sa fie anuntata schimbarea cu cateva saptamani inainte sau macar zile?
Nu e prea normal sa fie ceva de genul "noi va dam, voi serviti, ca va place sau nu, oricum parerea voastra nu are nicio valoare".
Nu critic echipa de aici, ca stiu ca nu aveti mare lucru de spus in fata celor din Germania, doar ca nu e in regula ce se intampla.
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Decizia s-a luat in ziua in care s-a si realizat implementarea, drept urmare o luam ca atare fie ca ne place, fie ca nu.

da-o in pielea mea dupa 4 ani de zile stau sa schimb sistemu de joc ca vrea TT...

Sa inteleg ca nu ai citit ce am scris mai sus ?


PS. Nu cred ca exemplul "nobil cu 20 de topoare" este cel mai fericit aici, incearca sa il trimiti singur si vei vedea daca va merge sau nu ( daca are sub 10.000p satul )

Este vorba de locul ocupat in ferma de trupa respectiva si nu de numarul in valoare absoluta.
 
Ultima editare:

gabi23

In momentul in care alegi sa te inscrii pe o lume, accepti setarile de joc care sunt acolo si esti de acord cu ele.
Nu e normal sa se schimbe in mijlocul jocului.
Cum ar fi ca in fotbal sa vina arbitrul si in minutul 70 sa hotarasca ca nu mai ai voie sa sutezi la poarta decat din afara careului?
Sunt de acord si mi se pare normal ca daca se ia o astfel de decizie sa afecteze doar lumile viitoare, nu cele care deja se joaca de ani de zile. Unde jucatorii au acceptat un anumit sistem de joc si s-au obisnuit cu el. Pentru ca un astfel de detaliu schimba foarte mult jocul.
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
In momentul in care s-a deschis L1 ( si pana de curand ) exista moral, talerii erau la valoarea lor normala. Deci s-au schimbat setarile, bine, acum veti veni si veti spune ca s-au anuntat, ca a fost sondaj, etc, corect, dar nu cred ca se astepta cineva ca majoritatea sa decida contra modificarilor respective (moral si taleri ). Acum nu s-a anuntat pentru ca timplu a fost extrem de scurt.
Nu intotdeauna facem ce ne place sau ce ne convine noua ca jucatori si/sau ca admini. Jocul asta are un proprietar care poate decide oricand implementarea unor conditii/setari fara sa anunte, daca este corect sau nu din punct de vedere moral, este alta discutie.
 

gabi23

Rakanishu, jocul asta are si niste clienti, care pot fi actuali sau fosti :).
 
Ultima editare de un moderator:

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Nu ai inteles nimic din tot ce s-a discutat aici, si anume ca decizia a fost luata pe 5 mai ( de INNO si nu de TT ) si implementata pe 5 mai si NU are legatura cu L1 sau Lx.

Ma rog, daca ai sat de 12.154 trimiti 22 de topoare cu nobil, asta asa ca o paranteza, adevarat, m-am exprimat incomplet cand am zis de 10.000 puncte ( la 10.000 puncte poti trimite nobilul singur - 1 nobil = 100p ferma ).

Rakanishu, jocul asta are si niste clienti, care pot fi actuali sau fosti :).

Asa este, si totodata jocul aceasta are si o conducere care poate decide in anumite cazuri/conditii sa faca ceea ce crede ca este normal/util/impetuos necesar fara a anunta in mod expres utilizatorul final.
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus