Dragi jucatori,
suntem constienti ca ultima schimbare pentru harta a creeat confuzii cu privire la grafica hartii. Pentru a explica mai bine de ce am decis aceasta schimbare si pentru a va oferi cateva motive pentru care am decis sa introducem aceasta noua harta, am dorit sa petrecem cateva minute pentru a elabora cateva dintre aceste motive.
Un important motiv pentru aceasta schimbare a fost unul de natura tehnica. Am dorit sa avem o singura grafica pentru harta in joc. Inainte de aceasta schimbare, pentru fiecare ajustare minora a hartii, trebuiau schimbate mai multe stiluri de harta. Cu noul stil de harta unificat, toate schimbarile si imbunatatirile viitoare vor fi mult mai usor de implementat, atat pe partea de browser cat si pentru mobil. O sa imbunatateasca viteza cu care aducem imbunatatiri jocului pe viitor. Acest lucru deschide calea catre ce putem face cu harta in viitor. Si, desigur, speram ca va fii mult mai rapid sa implementam sugestiile venite din partea comunitatii si alte adaugiri in joc.
Sustinem in continuare aceasta decizie de schimbare a hartii, dar continuam sa primim feedbackul vostru.
Schimbarea rezolutiei pe harta, poate sa nu fie imediat vizibila, mai ales daca jucati in principal de pe browser sau dispozitive cu ecran mai mic, dar suntem foarte incantati de felul in care jocul suporta acum o clarititate mai buna pe dispozitivele cu ecrane de inalta definitie si telefoanele mobile. Atunci cand noua harta va aparea si pe dispozitivele mobile, veti putea face zoom pe harta, iar totul va fi mult mai lizibil si clar ca inainte. Iar, luand in considerare ca rezolutiile ecranelor vor creste de acum in colo, suntem increzatori ca acesta este un pas foarte important in a mentine jocul Tribal Wars modern, chiar si la 15 ani dupa ce a fost lansat.
Si bineinteles, aducand in discutie istoria: Intreaga noastra echipa iubeste jocul Tribal Wars si impactul pe care l-a realizat de-a lungul unui deceniu in istoria jocurilor, nu numai in interioriul InnoGames, cat si pentru jucatorii din intreaga lume. Am dorit cu tarie sa avem o harta care merge inapoi catre modelele originale, dar care din punct de vedere este moderna. De aceea am decis pentru aceasta readaptare moderna a hartii clasice.
Speram ca am putut clarifica situatia putin si sa explicam care au fost motivele care au stat la baza acestei schimbari.
Va rugam sa continuati sa ne spuneti ce credeti despre aceasta schimbare, iar daca aveti idei de imbunatatirii pentru noua harta, suntem deschisi la acest feedback!
Ehipa InnoGames