Fortăreața - Setări lumea 69!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,

Dorim să vă prezentăm o nouă facilitate implementată la nivel de Triburile: Fortărețele! Dumneavoastră împreună cu tribul veți putea să adunați resursele pentru a construi aceste puternice FORTĂREȚE care vă vor ajuta să vă învingeți adversarii.

În cadrul acestui anunț vă oferim o imagine de ansamblu asupra caracteristicilor și detaliilor celor mai importante aspecte. Pentru mai multe informații însă, vizitați pagina noastră de Wiki!

Implementarea acestei noi facilități va avea loc odată cu lansarea lumii 69. Pre-înregistrările pentru această lume se vor deschide sâmbătă, 9.03.2019, deci vino și alătură-te luptei.

Ce sunt Fortărețele?
stronghold_2_2_100pxh.jpg


Fortărețele sunt niște obstacole pe care fiecare trib le poate construi pe hartă. Acestea vor ajuta la extinderea tribului dumneavoastră, dar și în lupta contra trupelor inamice. Deși construcția este una foarte costisitoare, acestea oferă tribului diferite avantaje. Fortărețele pot fi îmbunătățite pentru a vă aduce beneficii mai importante.

Fortărețele nu pot fi cucerite, insă pot fi distruse folosind trupele de asediu. Dacă nu vor fi reconstruite în timp, acestea vor fi șterse permanent de pe hartă. Fortărețele vor avea toate clădirile necesare, dar spre deosebire de satele normale, acestea vor fi îmbunătățite împreună cu cetatea în sine. În timp ce trupele recrutate în cetate nu diferă de cele din satele obișnuite, fortărețele folosesc un sistem numit "Valoarea", care este similar cu moralul. Dacă o fortăreață atacă fortăreața unui trib semnificativ mai mare, unitățile vor primi un bonus, iar în cazul unui trib semnificativ mai mic, unitățile vor fi mai slabe.

Cum să construiți Fortăreața?
stronghold_2_3_100pxh.jpg


Fiecare întemeietor de trib va găsi opțiunea de a construi o fortăreață în noul ecran de prezentare a fortăreței. Odată ce locația este aleasă și începe construcția, tribul trebuie neapărat să livreze resursele necesare în timp, iar întemeietorul trebuie neapărat să înceapă construcția; în caz contrar toate resursele livrate vor fi pierdute. Când construcția este terminată, aceasta va fi vizibilă pe hartă și va fi gata de utilizare. Chiar dacă întreg tribul deține cetatea, doar întemeietorii și conducătorii au acces deplin la ea și doar ei pot controla trupele recrutate acolo.

Ce beneficii aduce?
stronghold_3_100pxh.jpg


Pe langă abilitatea de a găzdui mai multe trupe și de a le recruta de două ori mai rapid decât în cazul satelor normale, fortăreața vă oferă de asemenea mai multe bonusuri specifice. Pentru fiecare nivel de fortăreață, nivelul de experiență actual al tribului va fi majorat cu 10%. În plus, dacă decideți să atacați o fortăreață inamică și tribul dumneavoastră reușește să reducă cu unul sau mai multe niveluri fortăreața inamică, toți membrii tribului vor fi recompensați cu monede și un bonus suplimentar de viteză de recrutare va fi adăugat temporar în propria cetate.


Pentru mai multe detalii accesați pagina noastră WIKI.


Așteptăm cu nerăbdare participarea voastră pe această lume și feedback-ul în cadrul acestui topic.


Echipa Triburile
 
Ultima editare de un moderator:

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,Lumea 69 se va deschide în data de 14.03.2019, între orele 11:00 şi 14:00.

Pre-înregistrările pentru această lume se vor deschide sâmbătă, 9.03.2019.


Datele lumii:

- viteza serverului: 1.25
- viteza trupelor: 0.8
- moral activ (nu pe bază de timp).
- se va putea alege direcţia satului la început.
- numărul membrilor în trib va fi limitat la 50.
- fără alte restricții în trib
- abilități trib active
- sitter restricționat după ce un cont a fost "mod de vacanţă" mai mult de 30 zile zile în ultimele 60 de zile.
- turnul de veghe nu este activ
- biserică - da.
- steaguri - da.
- realizări active.
- paladini cu multiple abilitati, mai multe detalii găsiți aici.
- arcași - nu.
- gardă - da.
- limită de fake - 1% din punctele satului
- sate de barbari/bonus crescătoare, până la 2000 p.
- sate bonus îmbunătățite
- bonus de noapte - Activ de la 0:00 până la 8:00
- perioada protecţie iniţială - 4 zile.
- spionaj normal.
- nobilul poate străbate o distanţă de 70 de câmpuri.
- nou sistem de misiuni
- ”Curățenia”, activă, mai multe detalii găsiți aici.

- taleri cost normal
- gap comenzi - 100 ms.
- depozit premium nou
- nouă facilitate - FORTĂREAȚA (detalii mai sus)


Facilitățile premium sunt activate.


Condiţii de victorie : Un trib trebuie să deţină după 360 zile cel puţin 80% din satele active timp de 14 zile.Vă doresc mult succes în joc şi distracţie plăcută!

Carmi


Echipa Triburile.ro
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus