LIDERUL ANULUI 2010 : - in mod clar oscarul anul acesta merge la master death. a luat cea mai importanta si mai grea decizie in istoria recenta a tribului ufo. felicitari lui si celor ce l au sustinut!
DEZAMAGIREA ANULUI 2010 (TRIBURI) : - nu exista asa ceva.
DEZAMAGIREA ANULUI 2010 (JUCATOR) : - multi care si au pus genunchiere. aia chiar au dezamagit pe multi.
referitor la leul, alexutzu sau altii care au dat stergere cred ca singurii care ar putea(nu inseamna ca si sunt) dezamagiti de acest lucru ar fi cei din newage. nu inteleg de ce sunt altii asa de necajiti dar na, fiecare cu ale lui.
PROPUNEREA ANULUI 2011 (TRIBURI DE URMARIT) : - banuiesc ca noul Wanted
PROPUNEREA ANULUI 2011 (JUCATOR DE URMARIT) : - eu i as umari pe biciclistii cu genunchere. am auzit ca le a revenit pofta de joc si sunt din ce in ce mai activi. spre nenorocul lor tot biciclisti raman

)
bicilisti, genunchere - nu fac referire in mod special la anumite persoane sunt sigur insa ca cei vizati se vor simti. le adresez si urmatoarea urare - decat sa traiti in picioare mai degraba muriti in genunchi! imi pare rau sa va spun dar orice s ar intampla voi deja ati pierdut multe in acest joc. sa aveti parte de succesuri!