DeletedUser12196

Nu eu am intemeiat tribul. Pur si simplu m-am nimerit in zona si cum afurisiti mei prieteni spun ca nu le place triburile ro, iar eu trebuie cumva sa fac sa treaca timpul...am intrat in tribul lor. Sunt ok . Un trib ca orice trib...fara vedete.

DeletedUser

i'm bad....foarte bad

Erori
Următoarele erori au apărut când mesajul a fost trimis
Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 38 secunde.

Erori
Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 28 secunde.

Erori
Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 18 secunde.

Erori
Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 10 secunde.
Erori
Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 1 secunde.

DeletedUser523

Membri GOOD
Nume Loc Puncte Loc global Sate
zi si noapte 1 8.461 1 2

Sate (2) Coordonate Puncte
satul zi si noapte
474|417 7.278
Zi si noapte 1
467|424 1.183
cineva tre' sa de-a de baut! ;)

Istoria sa-l retina pe primul membru bun care a innobilat un sat!

DeletedUser523

abia astept sa chefuim!! :D
el e cel care prinde toate resursele din depozit si te lasa cu buza umflata, angel? :p :D

DeletedUser523

mai asteapta :p

Loc Numele tribului Punctajul celor mai buni 40 jucători Punctaj total Membri Puncte pe jucător Sate Puncte pe sat

4 GOOD 50.181 55.827 50 1.117 51 1.095

tot pe 4 suntem. parca am fi batuti in cuie.

DeletedUser12196

Sau ...dar ma abtin ca ceea ce tocmai voiam sa spun poate fi interpretat.:D

DeletedUser523

spune tot. e un forum liber. nu te abtine ca nu face bine la degete ;)

Erori

Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 19 secunde.

sunt rau :cool:

DeletedUser12196

Nu- l intrec. Uneori ma mai si plictisesc si migrez acolo unde- mi sunt prietenii.

DeletedUser

bullshit peste tot, doar tu l-ai facut....esti pe tot forumul cu aberatiile tale.

DeletedUser523

Loc Numele tribului Punctajul celor mai buni 40 jucători Punctaj total Membri Puncte pe jucător Sate Puncte pe sat

4 GOOD 68.534 74.449 47 1.584 51 1.460
vs
11 Omerta 47.878 50.532 45 1.123 45 1.123

Indiferent de ce se intampla, GOOD, batut in cuie, tot pe 4 ramane :)
BAD devenit OMERTA vad ca a urcat frumusel :p
interesant de urmarit cum se vor duela conducatorii celor doua triburi pe extern si colegii lor, pe harta :p
cred ca va fi mai interesant de urmarit duelul de aici :D

DeletedUser523

dar pe cat sunteti acum?

Erori

Acest forum cere să aştepţi 60 secunde între postări. Te rugăm încearcă din nou în 1 secunde.

sunt rau :cool:

DeletedUser42770

De ce dezgropi mortii Angel ? Ca sa ii poti ingropa iar ? Vezi ca de data asta Moza iti ia satul nu-l mai vrea Afurisitul ... Slaba armata apropo la punctele ce le ai acum !

Sus