DeletedUser
Războiul dintre Traficantii de topoare (dizolvat) şi Grupul de Rezistenţă s-a încheiat.
Cam asta a fost, de acum sa culegem roadele .
Cam asta a fost, de acum sa culegem roadele .
Bre, asta e si ideea, sa vina oameni ca tine si sa se intrebe "Cum se poate asa ceva?!". Aceste schimbari mi se par firesti, atata timp cat acei oameni, sunt ai nostri de la inceputul serverului. V-am dat senzatia ca acel K55 este al vostru, cum se spune, "va dau speranta si va omor". Am vazut schimbari in Topor, a venit magnatu sa organizeze, s-au creat grupe, gata tribul pentru organizat, totul bun si frumos, pana cand vi s-a taiat "craca" de sub picioare. Deja se faceau calcule, cate milioane are M + cate milioane are Topor, ca sa intreaca Grupul in clasament. Si aici s-au facut greseli de calculare.
Ai mai facut tzepes o noua tema "Est vs Vest". Si acolo ai facut calculele gresite. Bre, sunteti facuti din greseli?!
Si oricum, nu am idee ce cauta pe triburile jucatori ca HirO nakamura, care inainte sa se apuce de joc, trebuie sa faca si el o scoala, pentru ca o sa ramana un incult toata viata. Trist, dar adevarat. Eu nu as sta 1 secunda intr-un trib unde este si el. Ma intreb, cum de au putut baietii sa-l suporte pana acum. Eu unul nu rezistam.
Uitati si voi halal de declaratie de razboi. Se vede de pe luna frustrarea. Din nou, trist dar adevarat:
Tribul este acum în război cu Traficantii de topoare!
Nume război: Slabani !
Declaraţie:
Ne pisam pe JAXu , CEL MAI SLAB.
Si lu Vreau sa va doara , si Saiotu le dam la ....m cei mai slabi jucatori INTERNE BAGATI INTERNE.
Si ori cum ma pis pe voi.
dah , aceleasi tertipuri folosite de la L21+ incoace. Triburi mari promit catorva jucator ulei si orez iar astia se vand in speranta ca le va fi mai bine. Ii felicit pe cei din Grupul ca au reusit sa vada prin acei oameni fara coloana si sa profite de naivitatea lor.Pentru toti naivii , ma dezgustati , oameni fara coloana. Nu sunteti in stare sa faceti 3 click-uri si pentru asta preferati sa schimbati tabara.
Imi arat frustrarea din simplul motiv ca noi [M] nu iesim de pe lumea asta asa cum ar fi trebuit.
Dar asta e doar o parere personala...![]()
Imi arat frustrarea din simplul motiv ca noi [M] nu iesim de pe lumea asta asa cum ar fi trebuit.
...Dar asta e doar o parere personala...
Bre, asta e si ideea, sa vina oameni ca tine si sa se intrebe "Cum se poate asa ceva?!". Aceste schimbari mi se par firesti, atata timp cat acei oameni, sunt ai nostri de la inceputul serverului. V-am dat senzatia ca acel K55 este al vostru, cum se spune, "va dau speranta si va omor". Am vazut schimbari in Topor, a venit magnatu sa organizeze, s-au creat grupe, gata tribul pentru organizat, totul bun si frumos, pana cand vi s-a taiat "craca" de sub picioare. Deja se faceau calcule, cate milioane are M + cate milioane are Topor, ca sa intreaca Grupul in clasament. Si aici s-au facut greseli de calculare.
Ai mai facut tzepes o noua tema "Est vs Vest". Si acolo ai facut calculele gresite. Bre, sunteti facuti din greseli?!
Si oricum, nu am idee ce cauta pe triburile jucatori ca HirO nakamura, care inainte sa se apuce de joc, trebuie sa faca si el o scoala, pentru ca o sa ramana un incult toata viata. Trist, dar adevarat. Eu nu as sta 1 secunda intr-un trib unde este si el. Ma intreb, cum de au putut baietii sa-l suporte pana acum. Eu unul nu rezistam.
Uitati si voi halal de declaratie de razboi. Se vede de pe luna frustrarea. Din nou, trist dar adevarat:
Tribul este acum în război cu Traficantii de topoare!
Nume război: Slabani !
Declaraţie:
Ne pisam pe JAXu , CEL MAI SLAB.
Si lu Vreau sa va doara , si Saiotu le dam la ....m cei mai slabi jucatori INTERNE BAGATI INTERNE.
Si ori cum ma pis pe voi.
Misule,un lucru am observat la tine,intri pe aici mai mult sa te lauzi.
Daca tot zice lumea ca a fost cu voi de la inceput atunci se explica si de ce n-au reusit cei din TOPOR sa-ti ia niciun sat la acel organizat. Cum naiba sa reuseasca ceva amaratii aia cand au fost pusi de marii conducatori sa dea in jucatorul care era probabil blindat deja) Poate ca asa se explica si replica ta de atunci "Comenzile de sprijin sunt tot ale lor.",probabil erau de la cei 5-6 eroi.
In fine,n-are rost sa-ti dau replici la tot ceea ce scrii pe aici ,consider c-a fost suficienta replica pe care ti-am dat-o la sectiunea "Mesaje amuzante " cu ceva timp in urma.
Sper sa va trimita cei de la triburile diplome de castigatori ai Lumii Speciale 3 ,probabil veti dormi cu ele sub perne)