Halloween Event !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Dragi jucatori,

Festivitățile înfricoșătoare sunt aici! Pentru a sărbători aceasta perioada anului, puternicul corb ne va deschide seiful pentru o perioadă limitată de timp, pentru a vă oferi șansa de a obține obiecte mistice care să vă ajute pe câmpul de luptă.
Ușile seifului se vor deschide pe 30 octombrie la 14:00 și se vor închide pe 2 noiembrie la 14:00.

ds_halloween_main.png

O dată pe zi, seiful îți va dezvălui conținutul. Înainte de a putea alege, articolele vor fi amestecate și ascunse. Acum puteți selecta o usa pentru a dezvălui premiul ascuns în spatele ei.
Vi se va permite să deschideți o usa gratuit la fiecare 24 de ore. Douăsprezece ore mai târziu vi se va acorda o altă alegere liberă. Dar acestea sunt valabile doar pentru ziua curentă, așa că asigurați-vă că le utilizați înainte ca cronometrul să expire!

Pe lângă obiectele pe care le puteți câștiga, există trei favoruri de corb pe care le puteți obține. Acestea sunt afișate și în bara de sub banner. Unul vă va permite să deschideți gratuit următoarea usa, altul va dezvălui o usa aleatorie pentru a vă arăta ce se află dedesubt și pentru a vă face mai ușor să decideți dacă doriți să o aveți, iar a treia vă va dubla automat următoarea alegere. Rețineți că toate favorurile pe care le dezvăluiți sunt utilizate automat pentru următoarea selecție; se transferă chiar și în ziua următoare. Dar nu există nicio modalitate de a le păstra pentru mai târziu, așa că alegeți cu înțelepciune!
După ce ați deblocat toate usile, fie trebuie să așteptați până când cronometrul din colțul din dreapta ajunge la final, fie puteți decide să reumpleți plăcile. Dar atenție! Elementele vor fi aceleași ca înainte; nu vei primi o selecție nouă. Elementele din seif vor fi înlocuite cu altele diferite numai după expirarea cronometrului.

Vă dorim tuturor noroc și corbul să vă aducă noroc și noroc!

Cu sinceritate,
Echipa ta Tribal Wars
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus