Ok,am inteles,am facuto pe ro.twstats.com
DeletedUser 24. Mar 2008 #62 Poti folosi putine culori care sunt date de ei,de nu puteam culorile dark dispareau 3 triburi de pe harta
Poti folosi putine culori care sunt date de ei,de nu puteam culorile dark dispareau 3 triburi de pe harta
DeletedUser 24. Mar 2008 #64 BurnDomination a spus: O.S.-Pink you insult me an my whole family.... Click pentru a extinde... O.S. deserves pink we`re loveble =)))
BurnDomination a spus: O.S.-Pink you insult me an my whole family.... Click pentru a extinde... O.S. deserves pink we`re loveble =)))
DeletedUser 24. Mar 2008 #66 j00hn a spus: chiar asha...cu ce le faci ??? Click pentru a extinde... tsubasa a spus: Ok,am inteles,am facuto pe ro.twstats.com Click pentru a extinde...
j00hn a spus: chiar asha...cu ce le faci ??? Click pentru a extinde... tsubasa a spus: Ok,am inteles,am facuto pe ro.twstats.com Click pentru a extinde...
DeletedUser 24. Mar 2008 #67 sacalaka a spus: Click pentru a extinde... am vazut.. eo ma uitasem pe pagina anterioara unde a pos ala...shi nu am observat ca mai era ink o pagina...shi am dat acolo la raspunde apoi am vazut
sacalaka a spus: Click pentru a extinde... am vazut.. eo ma uitasem pe pagina anterioara unde a pos ala...shi nu am observat ca mai era ink o pagina...shi am dat acolo la raspunde apoi am vazut
DeletedUser 27. Feb 2010 #68 Salut Ar putea sa imi spuna si mie sitte-ul prin care pot crea si eu o harta?Ms