Infractiuni Master - Autodenunt

  • Autor subiect DeletedUser5970
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser5970

Sunt 150 de jucatori care ataca pt ziua M
toti avem satele denumite: - Be A Master Forever -

ne autodenuntam si ne cerem pedepsele, pentru a fi solidari cu cei 8 jucatori banati pt acest motiv: folosirea altei limbi fata de limba romana.

Multumim!
 

DeletedUser46704

Ce s-a intamplat gabbyta??
Haide ma sa jucam pe harta, nu mai cauta motive si lasa jucatorii sa simta placerea jocului, ai gresit tu undeva si cauti motive??
Eu unul nu vad rostul acestui topic pe aici!
 

DeletedUser5970

O sa iti povestesc pe privat pentru ca am primit deja penalizare pe extern pt descrierea in detaliu la un alt topic, unde deja s-a sters.
Oricat de mare ar fi rivalitatea, nu cred ca ti-am lasat impresia ca sunt cu capul, topicul e justificat, poate o sa redenumesc Master in Tricolorii, ca sa fie pe placul si patriotismul altora :)

Pe harta jucam in continuare, chiar daca se mai da la glezne si nu se fluiera fault.
 

xenimus

Salutare tuturor.

E un moment delicat, ca multe momente care au fost de cand acest joc a aparut, dar sunt convins ca Echipa TT e capabila sa treaca cu profesionalism peste, asa cum a facut-o in nenumarate randuri atat timp cat am avut placerea sa fiu parte acum doi ani.

Chiar daca probabil acum unii admini s-au pripit in a arunca cu cartonase galbene in stanga si in dreapta la presiunea unor tickete venite din partea altora, cred ca cei cu vechime vor preintampina viitoarele jocuri de culise in asa maniera incat sa ofere un joc cat mai fluid si placut toturor celor care il joaca.

Pana la urma este un joc care trebuie jucat cu placere, fara copilarisme si abuz de influente. Ideea e sa fie o comunitate unita in mesaje si care se distraza pe harta.
Daca lipsa de libertate la exprimare este suprimata prin motive "outdate" din regulament, toti au de pierdut in final.

Ca o analogie, tot ce a evoluat in lumea asta a evoluat pentru a ca a fost receptiva la schimbare in beneficiul tuturor. Fortarea si impunerea unor restrictii care nu mai sunt aplicabile intr-o lume babiloniana nu mai sunt justificate intr-un secol in care abia mai tii pasul cu orice.

Ca sa nu ma lungesc prea mult si sa devin plictisitor, ma rezum prin a spune ca eu personal am convingerea ca atat comunitatea de jucatori cat si echipa TT are de invatat de pe urma acestui moment delicat si poate este cazul o revizuire a unor paragrafe dintr-un regulament care sincer poate fi imbunatatit si adus in linie cu celelalte jocuri moderne pe care concurenta le ofera fara restrictia la exprimare intr-un mod civilizat.

Un weekend cat mai placut va doresc dragi colegi de joc.
Vlad
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
144
Forumul extern nu este locul potrivit pentru astfel de dezbateri, nici regulamentar si nici "moral".
Topic inchis, orice incercare de a redeschide tema sa va sanctiona direct cu ban. Exista suport pentru astfel de nemultumiri.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.