injumatatirea talerilor

Discuție în 'Politică şi propagandă Lumea 22' creată de LIPO70, 20. Dec 2012.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. trebuie sa recunosc ca sunt foarte revoltat de faptul ca nu am reusit ca in ultimile 3 luni sa aflam de ce lumea 22 este ocolita cand vine vorba de injumatatirea talerilor in timp ce lumi mai inapoiate decat noi au primit deja acest privilegiu.

  lumile 21, 23, 24 si 26 deja au talerii la 1/2

  noi ii avem la 0,7 si cica nu ar fi cazul. dar lumea 21 care a inceput cu 3 luni mai devreme avea acelasi factor de reducere. la ei sondajul s-a facut in 9 octombrie. oare in ianuarie o sa se faca si la noi.

  practic alianta H (H + academia HA-1) impreuna cu THOR (THOR + THOR-H) si ZION detine de multa vreme suprematia absoluta pe harta.

  din totalul de 119.096 de sate 18.853 sunt barbare, 91.540 apartin aliantei si raman 8.703 sate, adica 7,3%

  unde gresim? ce nu facem bine? oare trebuie sa rupem alianta si sa ne atacam prietenii si colegii pentru a aduna doar in H un procent mai mare de 55% cat detinem singuri?

  sau?

  lipsa de activitate reala si plictiseala inobilarii inactivilor si barbarelor fac sa dispara zilnic de pe harta colegi. unii chiar din top 80, adica in loc sa crestem in procentaj mergem in jos?

  sper sa primim un raspuns mai concred pana la urma...

  multumesc
   
 2. visina noua

  visina noua member

  Înscris:
  29. Mar 2010
  Mesaje:
  19
  poate ca pp-urile pe care le cumparam fac ca aceasta lume sa nu se mai sfarseasca


  macar sa ne posteze criteriile pe care trebuie sa le indeplinim atat pentru injumatatirea talerilor cat si cele de inchidere a lumii
   
 3. Leutzu

  Leutzu Game Suport

  Înscris:
  27. Apr 2007
  Mesaje:
  142
  Why does nobody loves us??

  Este o lume a nervilor tari si a rabdarii absolute. Asteptand, macar reducerea costului de multe ori am impresia ca sunt cu un ou in mana cu fundul pe plita electrica si astept sa se faca oul.
   
 4. Krystyandin

  Krystyandin member

  Înscris:
  24. Mai 2008
  Mesaje:
  1
  Factorul de reducere 0,7 e abureala...l-as intelege daca s-ar fi aplicat pe parcursul jocului, atunci ar fi fost o reducere. Din moment ce talerii au costurile de la inceput, nu s-a aplicat nicio reducere.

  Si eu doresc sa ni se transmita conditiile pe care trebuie sa le indeplinim, pentru injumatatirea talerilor, pentru inchiderea lumii si in final pentru castigarea ei.
   
 5. saliut.

  care sunt criteriile ce trebuiesc indeplinite pentru a ajunge si lumea 22 le injumatatirea talerilor/inchiderea recrutarilor/lumii, etc ????????

  rog sa ni se dea si noua un raspuns "concret" . nu doar mesajul : "nu este cazul" .

  respect
   
 6. rakanishu

  rakanishu admin Forum Team

  Înscris:
  9. Iun 2007
  Mesaje:
  8.710
  Momentan lumea 22 nu intra in calcul pentru ieftiniri de taleri in urmatoarea perioada, atata timp cat a pornit cu ei redusi fata de alte lumi.
  Conditiile necesare pentru inchideri/ieftiniri difera de la o lume la alta, drept urmare nu pot fi enumerate niste conditii general valabile.

  Cand va fi cazul si pe aceasta lume se va anunta pe caile specifice !

  Topic inchis.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.