Dar cine a zis ca ma scuz ??? Chiar nu am absolut nici un fel de remuscare ca am ales binele jucatorilor mei inaintea binelui vostru

Pompy a jucat pentru NWO si va juca pentru NWO. Tot ceea ce imi reprosez este faptul ca am ales asa deoarece nu aveam de gand sa inchid lumea cu voi

Nu pot inchide lumea cu cineva care isi ascutea armele de la inceput vs mine , si daca s a ivit ocazia sa vina Ursul sa propuna fuziunea , daca era dupa termenii descrisi de el , glory erau ca vitele la taiere , dar eu nu sunt asa si respect jucatorii din glory asa cum ii respect pe ai mei , am acceptat o fiind metoda usoara de castigare a lumii

Efort minim si voi ne ati ajutat maxim cand ati aplicat tactica lasitatii , stergerea
Pe viitor ganditi diplomatic , chiar daca nu suportati un trib , voi sau echipele pe care le ati asimilat , incercati sa va abtineti din declaratii care sunt ofensatoare , nu se stie cand se intoarce roata
Si repet , bombardierii astia ca tine la cotet , va caut eu cand mai intru sa joc , PROMIT ! :*