Lumea clasica se amuza !

  • Autor subiect DeletedUser1195
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser1195

Sau poate era mai corect titlul :" In lumea clasica Omerta se amuza."
Dupa o vara si o toamna in care Omerta prin cei cativa membri ramasi in trib in urma loviturii primite de la cei trei "pe veci omertisti" a continuat razboiul cu ~E.C~(veti vedea si cu rezultate) a venit timpul unor noi strategii. Asa cum se intampla in lumile cu vechime se fac si desfac aliante, ceea ce nu e condamnabil. Si noi am facut-o. Singurul trib cu care nu am avut niciodata mai mult de un PNA temporar a fost tribul ~E.C~.
Prinsi intre adversari redutabili ~E.C~ ne-a cerut un PNA cu care am fost de acord pana la 1 decembrie. Numai ca... un cont foarte drag noua :) contul adaescu, conform unui obicei incetatenit la advesarii nostri a inceput a fi innobilat de catre un jucator din Knigt care se infiltra printre satele noastre. Cum nu avem nicio obligatie fata de Knight nu am putut permite asta si am ripostat.
~E.C~ au ripostat si ei si asa s-a rupt PNA-ul inainte de termen.

Iata rezultatul ultimilor 48 de ore:

Side 1:
Tribes: Omerta
Side 2:
Tribes: ~E.C~

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Cuceriri totale:


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 200
Tabăra 2: 80
Diferență: 120

chart
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 2,045,294
Tabăra 2: 861,372
Diferență: 1,183,922

chart


Comparand locul in clasamentul general, numarul de membri, numarul de sate al celor doua triburi, rezultatul ne este cu atat mai favorabil.
 

DeletedUser5203

Felicitari Omertistilor; sud-estul hartii arata excelent pentru ei.
Doar sa aveti grija sa nu depasiti marginea hartii ca veti trece intr'un univers paralel, printr'o gaura de vierme, univers in care se joaca triburile in continuare dar, din pacate, nobilii se fac in lumea clasica batand taleri, nu cum se fac acum :(
 

DeletedUser1195

Sorine, daca e nevoie, noi trecem si Rubiconul, doar tu ne-ai invatat sa fim viteji. :)

In alta ordine de idei, vreau acum sa recunosc public ca imi pare sicer rau ca adaescu a renuntat la joc, dar a lasat contul lui sa fie manipulat intr-un mod , ce mie mi se pare oneros, pentru jucatorul care a fost adaescu.
Adaescu a fost unul dintre marii jucatori ai lumii clasice: stia jocul, era tenace si activ, era un jucator nocturn, avantaj mare in lumea clasica, un bun organizator si un sef respectat in tribul lui. A fost adversarul meu personal cat timp am jucat impreuna in clasica si trebuie sa recunosc statistica intre noi doi ii e favorabila. (stia ca eu nu stau noaptea si ma ataca in zori, cand eu dormeam linistita:) )
Acum, sincer, chiar ma doare ca satele lui trec de la un jucator la altul, de la un trib la altul, contul adaescu e un cont de muls dupa interese meschine.
Pacat, mare pacat.
Oricum, chiar daca acum nu mai citesti aceste randuri eu tin sa fac publica admiratia pentru tine ca jucator si adversar si sa iti doresc in viata reala numai bine!
 

DeletedUser

Ce placere o exista sa dai intr-un cont neaparat nu stiu dar in fine uneori si asta e o distractie .

...

Ciudat este ca a ajuns un cont foarte mare care odata avea un propietar de renume sa fie ciopartit de cine apuca si cand apuca ..eu stiu una si buna...daca nu poti tine un cont acolo unde i-a fost locul faceti-l sa dispara cel putin...nu se merita ca amintirea unui jucator de clasa sa fie pangarita astfel.


Adaescu inainte sa te lasi aveai la profil ca nu mai exista provocari pentru tine in acest joc,daca citesti asta,exista o provocare mai mare decat toate de pana acuma..oprirea degringoladei unui trib istoric..si evitarea contului adaescu de a deveni tinta de antrenament.
 

DeletedUser1195

@kaze, ai mare dreptate, exact asta spuneam si eu. E mare pacat ca un cont ca al lui sa fie folosit oneros.

Noi nu atacam un cont neaparat. Contul e foarte bine aparat fata de noi, dar nu putem permite ca altii sa se infiltreze printre satele noastre, suntem obligatii sa luam atat satele adaescu dintre noi, cat si satele luate de altii din contul lui, aflate printre noi.
Si te asigur ca nu le luam usor.


@alger, ma bucur sa te vad, macar pe forum :)
 

algernon

member
Scor reacție
0
:)
paaaaaaiiii
is cu adi , cu mitical,cu titanel si cu inca o mica gasca pe 18
:)
avalonian membru onorific
:D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus