Lupta pe Baricade - start 11 August 2021 !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147

Lupta pe BaricadeDragi jucători,

"Lupta pe Baricade" se întoarce!

Evenimentul va începe în data de 11 August și se va sfârși în data de 25 August

(evenimentul nu este activ pe lumea specială și speed)

În cadrul acestuia, veți avea sarcina de a lua înapoi orașul de la baronul din Bollwerk, care a organizat o lovitură de stat și acum jefuiește comoara. Această trădare nu poate rămâne nepedepsită!


Vânați baronul de Bollwerk


La începutul evenimentului, vă va fi prezentată harta orașului în care vor fi prezentate baricadele pe care le-au creat baronul și servitorii săi. Pentru acest eveniment veți putea folosi un set special de trupe, care sunt afișate deasupra hărții.

Atunci când selectați o baricadă veți vedea apărătorii acesteia și puteți alege ce trupe să trimiteți în luptă.
Rezultatul unei bătălii va depinde de punctele tari și de punctele slabe ale trupelor trimise. Dacă doriți să aflați mai multe despre trupe, dați clic pe portretul unității sau plasați cursorul peste acestea pentru a obține o prezentare generală rapidă.
Dacă pierdeți o bătălie, trupele vor fi rănite și vor fi indisponibile până când Medicul va ajunge să le vindece. Deoarece trupele inamice nu dispun de un Medic, trupele inamice pe care le înfrângeți vor fi eliminate.
Este permisă cucerirea baricadelor prin mai multe valuri de atac.

bb_announcement_units.png


După ce ați cucerit o baricadă, veți primi niște monezi drept recompensă, pe care le puteți folosi cumpărănd obiectele existente în magazinul destinat acestui eveniment. La unele baricade specifice veți putea, de asemenea, obține un element special dacă ieșiți victorios. Recompensele pe care le veți primi sunt afișate în partea de jos a paginii de luptă. După ce ați învins trupele o dată, baricadele pot fi repetate pentru monezi suplimentare, dar va deveni mai greu la fiecare repetare.

Pentru a continua, veți avea nevoie de mai multe unități. Veți fi recompensați cu mai multe trupe pentru a juca acest eveniment. În fiecare zi aveți zece șanse de a găsi unități suplimentare, aleatoare, prin îndeplinirea anumitor acțiuni pe joc, cum ar fi atacarea, apărarea, recrutarea sau construirea clădirilor. De fiecare dată când obțineți unități în acest fel, veți primi un raport în care veți vedea unitățile primite drept recompensă.

Puteți obține, de asemenea, monezi suplimentare în urma poziției ocupată în clasamentele zilnice, sau un bonus mare la finalul evenimentului. Însă rețineți că monezile pentru clasamentul dvs. general vor fi recompensate la sfârșitul evenimentului, iar acestea va trebui să le cheltuiți înainte ca magazinul evenimentului să se închidă, la 24 de ore după sfârșitul evenimentului. Istoricul evenimentelor vă va oferi o imagine de ansamblu asupra numărului de monezi câștigate în fiecare zi.Mobilizați trupele și recuceriți orașul!

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul dvs., pe care îl puteți lăsa în cadrul acestui thread.

.

Echipa Triburile
 
Ultima editare:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Evenimentul "Lupta pe Baricade" revine incepand cu data de 11.08.2021 si va dura 14 zile pana in data de 25.08.2021

Va dorim distractie placuta !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus