mai exista spam?

  • Autor subiect DeletedUser9858
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

granita mica? :)) esti funny! cand a inceput nebunia aveam granita pe 4 k-uri din 5 cate ocupam ;)

da, recunosc, avem aliati de incredere fata de care avem tot respectul si care au si vor avea toata stima si aprecierea noastra!

eminemm v-am zis ca incepeti sa vorbiti discutii si nu are sens..
 

DeletedUser

Cipişor, timpul le va arăta pe toate...))
Când ai fost verificat, aveai peste 70% din sate fără biserică (!), am văzut printscreen-ul cu harta centrată pe zona ta, asta arată nivelul la care cunoşti jocul.

Acum e şi normal să vă credeţi "pe val", să consideraţi că mama GNS o să vă ţină la călduţ, că îi pasă de copilaşul ei "nebunel" abia abia regăsit şi să credeţi că totul va fi atât de roz între voi :)

E normal să vă bateţi cu pumnii în piept şi să vă daţi mari şi tari, să daţi vina pe noi că noi nu v-am respectaaaaaaat, că ne comportam ca cu nişte copii de 126 de puuuuuncte, că niciodată nu ne-a păsaaaaaaaat şi tot de astea...))

Şi desigur că verificarea prin sitter era o porcărie :)) Ce contează că ai acolo satele religioase sau nu, că faci satele mixte sau că le maximizezi la 12K+, noi pur şi simplu nu aveam ce face şi vă ceream sitter din plictiseală, aşa ca să ne luăm şi noi de cineva...))

Puteţi să daţi vina pe noi cât doriţi, nouă pur şi simplu nu-ne-pasă :)
Dacă nu aţi reuşit să vă înţelegeţi cu un grup care a fost neutru vis-a-vis de voi, îmi închipui cât de bine o să vă înţelegeţi cu cei care au luat de la voi sate de la începutul lumii...))
Aaaaaaa, da, desigur, am uitat, ei vă vor respectaaaaa şi vor fi amaaaaabili, vă vor veni mereu în întâmpinaaaaare şi indiferent de ce veţi face, vă vor zice "lasă puii mamei, nu-i nimic, totu-i bine, ţineţi-o tot aşa, vă iubesc pe toţi toţi toţi" :))

Timpul le va arăta pe toate...))
Dacă reuşiţi să rezistaţi în GNS 4 luni, jos pălăria, până atunci, e doar vorba aia "oficială"...))

* Pentru All G: cipi65 era un fost crazy, o să te rog să îmi spui că e "straniu" sau "o coincidenţă stranie" când vom da afară pe cineva care a fost în spam / tlp de la începutul lumii, cineva care nu cedează benevol satele la o parte din GNS ca să nu le ia cealaltă.
Fie vorba între noi 2, nu îţi pare banală menţiunea ta, în circumstanţele respective?
Despre bere, spune doar când :p

Iar pentru A.O.D: Ruşinicăăăăăăăă, ce ai făcut, ai dat link pe forumul tău intern cu mesaj, "vă rog săriţi cu comentariile pls pls pls că de unul singur sunt pus la ziiiiiiiiiid" :D
Ru-şi-ni-că...))

Sunteţi prea mulţi şi o daţi prea des cu nuca de perete, aşa că vă rog, câte unul, şi numai dacă sunteţi siguri că nu o daţi din nou în bară.
Numai bine...))
 

DeletedUser

* şi încă ceva...))
Deja este o temă dedicată tribului spam, o să vă rog să treceţi cu toţii acolo, începând cu următorul mesaj.
A.O.D., o să te rog să dai copy la ce compui acum direct dincolo iar un moderator să închidă tema asta, nu de alta dar o să vină smileyx şi o să se creadă din nou buricul pământului...))
Aşa că hai, migrăm toţi frumuşel dincolo.
 

DeletedUser28264

mama ce mult ** spamerii astia:))...adevarul ca sunt buni jucatori or sa faca cum au facut multe alte triburi pana acum gen NOK OSD....si anume or sa stea sa incaseze ca la altceva nu sunt buni

120 Ing3r R3b3l 21,15 Mio.

247 sutanu 15,09 Mio.

209 mihai s 16,42 Mio.


vaiii ce rusine...astia pe care ii inobilati de mai cresteti si voi ar trebui sa mai lase niste trupe prin sate sa mai zica lumea ca atacati si voi:)))

vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Iar pentru A.O.D: Ruşinicăăăăăăăă, ce ai făcut, ai dat link pe forumul tău intern cu mesaj, "vă rog săriţi cu comentariile pls pls pls că de unul singur sunt pus la ziiiiiiiiiid" :D
Ru-şi-ni-că...))
cere si tu informatii mai exacte
sau impartiale:p:p:p
 

DeletedUser

Treceţi oameni buni în cealaltă temă iar pe asta careva să o închidă...))
 

DeletedUser26804

razi tu razi... dar nu stiai proverbul... :p asa din gluma in gluma mai inveti si tu de la spam ceva... :)
 

DeletedUser

Frumos prezentate argumentele de ambele parti. Multa pasiune pusa intr-un joc.
 

DeletedUser9858

dap ai dreptate numai ca e o singura chestiune la care nici un din parti na raspuns:


-Nomazii lumii 9 sau mutat dupa cum lea venit mai bine, adica cand au avut probleme din LT au devenit CRAZY, si mai apoi cand au avut iar probleme sau mutat in SPAM si acum iar sau mutat in GNS
-oricum am dao e o transhumanta continua din trib in trib si cred ca oricum se vor muta dinou cum au facut deci nu poate nimeni sa zica ca vre un trib a beneficiat in vre un fel cu ei in trib.

-legat de granita ;);) stai linistit ca noi nu facem ca altii care fac aliante cu tot ce misca pe langa ei ca sa faceti ceva ,acum vati schmbat , dar pe vreme lui Orlando ati reusit sa spargeti triburile respective cu ajutorul altora nu ati fost numai voi singurei,si dupa ce ati castigat razboiul vati apucat de aliati, stii bine la cine ma refer Charlie. oricum jocul e joc si scopul scuza mijloacele si orice strategie e buna cand castigi.

Numai ca voi nu ati castigat pre mult si nici noi nu, e cam remiza
mai ales ca stiu eu pe cineva care ia scris intemeietorului nostru si a cersit la noi un PNA pe o perioada limitata si cand a vazut ca nu merge sa dus si sa milogit la jucatorul de care ai facut tu misto mai sus adica AOD,si avand in vedere ca e vorba de un trbi de elita nu de unu nou aparut pe harta inseamna ca noi astia de la marginea asta vam cam facut probleme cu toti aliatii vostrii care nu sunt nici ei ieri pe harta asa ca voi elitistii lumii 9 adica fostul loc 1 modial ati furato daca ati ajuns sa va milogiti de PNA ca noi astia mai mici si mai slabi ca voi:rolleyes:

CE MISTO E SA FI MIC SI AMARAT SI SA SE MILOGEASCA AIA MARI DE TINE:D:D:D:D

ML, SNOW =vau fost aliati apoi ati recrutat de la ei unu si cel mai reprezentativ e Nervozila , GUAR, Great= la astialati la fel sunt la voi sau in TLP deci?!?!?!?!? ce ati distrus voi? ca au venit de buna voie la voi nu obligati
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser9858

pai nu au nevoie de ajutor:D:D:D
se fac singuri singurei, din trib mare au ajuns turma de oi care fac drum de transhumanta in diverse triburi:D:D:D, au ajuns sa se milogeasca de un PNA:D:D:D ce sa fie mai jalnic decat asta, plus ca acum se lauda ca sunt ei marii distrugatori de trib:D:D:D:D culmea ei au luat juma de lume la ei in trib si zic ca iau distrus deja sunt patetici si chiar imi pare rau sa o spun

degeaba aveti voi milioane ca vi sa sfaramat pedestalul si ati cazut inapoi
cu fundu de paman:rolleyes::rolleyes::rolleyes: .


cred ca orlando var bate cu nuiaua la plama daca ar stii cum vati batut joc de trib:D
 

DeletedUser9858

Va faceti de ras pe voi gandaceilor.... :))

intrati in samba lui smileyx cu oile ca se pare ca el nu mai tine ritmul de unu singur ....))


lasa mei " miss univers" noi sa fim gandacei si voi milogi:D:D:D
sefu vostru al mare a cersit la gandacei PNA asta insemna ca gandacei le fac problema la aia smecherii din tribul spam, nu iti trebuie prea multa minte nu iti trebuie sau sa ai un catralion de sate
;)bine in cazul tau nu se pune ca tu si daca ai un catralion de sate tot asa ramai ...................
...........
 

DeletedUser26804

Care "noi"? ei intradevar sunt gandecei...insa tu nici macar in categoria aia nu iti gasesti locul..... esti o specie aparte , foarte antipatica si care incearca din rasputeri sa se faca si el auzit pe extern...ca deh...pe joc nu ai cum. Ai grija cand te scremi sa cersesti atentie.....sa nu faci pe tine...nu de alta ca noi oricum nu am fi observat....ptr ca mirosul e acelasi :)
 

DeletedUser9858

Care "noi"? ei intradevar sunt gandecei...insa tu nici macar in categoria aia nu iti gasesti locul..... esti o specie aparte , foarte antipatica si care incearca din rasputeri sa se faca si el auzit pe extern...ca deh...pe joc nu ai cum. Ai grija cand te scremi sa cersesti atentie.....sa nu faci pe tine...nu de alta ca noi oricum nu am fi observat....ptr ca mirosul e acelasi :)

william2
Junior Member

Adaugă data: 13.07.2009


1.tantii vezi ca tu abia esti auzita pe foruml asta , inca esti membru junior aici uitate de cand sunt eu aici si apoi mai discutam de cine vrea sa vada cum e pe externatentia cui?
a ta?
:D:D:D:D:D:D:D:D
sa ma fereasca al de sus de atentia unei persoane care seamana cu o cornuta si care dupa ce a aflat ca exista forum extern ,behaie de numai poate pe aici ca ea a facut mare lucru

poate te retin ia vezi nu gasesti alceva de facut, sa mai iti dea lumea sate moca, sa mai bei apa
ceva acolo ca sa numai faci pe aici vocalize de soprana
 

DeletedUser9858

:D:eek::eek: fi serios
n-as fi prieten cu cineva fals ca wiliam 3 sau cu cineva care ii place sa pupe posterioare numai ca sa devina cunoscut.


si oricum nimeni nu prea are curaj sa se ia de spameri nici macar aici pe forum:D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus