DeletedUser

Mesaje amuzante l17
Ultima editare de un moderator:
Iubaretz astăzi la ora 12:19
hai te rog frumos la mine in trib....suntem toti pe acest continent.....msss frumos....ai invitatie...
Iubaretz astăzi la ora 12:24
suntem toti pe acest continent.....vi te rog frumos si tu la noi in trib...???iti dau invitatie....nu o refuza.....o zi buna
....)....imi place cand sunt barfit...ma simt bine....inseamna ca la uni le este ciuda ca nu poate sa ajunga ca mine...
.............d3nyss.copil.rau astăzi la ora 13:07
Salut,nu prea ma pricep sa mint lumea , asa k iti zic imediat.Team selectionat din mai multe puncte de vedere cum ar fi k esti in zona mea , k nu esti in trib. Eu aici creez un trib numai cu persoane de top .. adica verificate la sange(armata etc..) ...
Eu as vrea k tu sa ni te alaturi ... Iti zic cateva caracteristici alte tribului k sa stii de la inceput in caz k ai de gand sa accepti ..
1-nu facem aliane si pna si mai ales nu o sa avem vreo familie sau ceva de genu asta
2-Nu sunt 200 in conducere care sa trimita toata ziua cereri de ajutor si circulare idoate
3-Nu avem forum de genu "hai sa numaram pana la 1000, sau fazan" .. adica chestii de astea idioate.
Suntem putini, buni si in zona ... Teas ruga sa imi dai un raspuns chiar daca este negativ.
Ms de atentie
....)....imi place cand sunt barfit...ma simt bine....inseamna ca la uni le este ciuda ca nu poate sa ajunga ca mine...
Titlu Bine aţi venit la Infern
Trib astăzi la ora ...
Bun Venit!!!
Sper sa te simtzi bine alturi de noi aici *** impreuna sa ajungem cat mai sus cu putzintza...sa trecem de locul 1,(este imposibil,dar trebuie incercat)...*** sa nu ne plecam in fatza dusmanului...sa vedem de ce sunteti *** suntem in stare sa facem impreuna.
Cu respect, CONDUCEREA!
Certati rau cu gramatica![]()
spedi astăzi la ora 14:28
frate cum accept invitatia?
yo2mhp astăzi la ora 14:29
intra la trib
spedi astăzi la ora 14:30
nu merge frate
yo2mhp astăzi la ora 14:30
intra man la trib si dai acceptare
spedi astăzi la ora 14:31
dar imi dai serif?
yo2mhp astăzi la ora 14:32
ma mai gandesc man, dabea am inceput pe parcurs iti promit
pai ei au intemeiat tribu dinainte.asta inseamna organizare![]()