Tu, Lord Adex (ca vad ca-ti place sa-ti vezi numele peste tot) ai decis sa te dezvolti voiniceste ca sa zgarii fruntea clasamentului. In concluzie, nu mai dai sfaturi altora si nici nu-i mai ajuti, pentru a nu exista riscul sa ti-o ia inainte. Te consideri noob, in situatia asta?
Am ales sa ma dezvolt si implicit sa fiu in top ca si jucator, fara ca sa uit sa ajut si sa sfatuiesc pe cei care au solicitat asta. Nu ma bag in seama degeaba, nu ma intereseaza clasamentele cu orice chip. Daca tot ai verificat niste cifre, vorbeste si cu oamenii din jurul meu, ei iti pot confirma ce spun.
Ca imi place sa-mi vad numele iata, chiar tu ma promovezi, desi ultima oara am facut-o prin mesaje private si mi-a/ne-a prins foarte bine. De ce acum crezi ca va fii altfel ?
Tu, Lord Adex, nu ai respect fata de reguli si gasesti o metoda subtila si eficienta de a le incalca, incetul cu incetul, fara sa fii prins. Te consideri noob, in situatia asta?
Am acceptat de la bun inceput regulile si le respect, nu am incalcat niciodata regulamentul si, daca o voi face, din eroare desigur, voi suporta consecintele. Acele metode de care vorbesti nu ma intereseaza si nu le voi da curs, fiind pentru mine "moartea pasiunii" vorba unei prietene. Cand voi considera ca este cazul sa inchei acest hobby, o voi face din alte considerente decat cele legate de sanctiuni si interdictii.
Tu, Lord Adex, joci de 2 ani, stapanesti exceptional jocul cu toate tehnicile si chichitele lui, dar intr-un acces de orice vrei tu, iei o decizie gresita si ajungi sa actionezi ca un idiot, fiind pacalit subtil de alti jucatori. Te consideri noob, in situatia asta?
Ma flatezi acum, oricat ai crede ca stii nu exista zi/saptamana sa nu aflii ceva nou, sunt convins ca am facut greseli, poate pentru unii actiunile mele au parut "de idiot" insa nu au fost prea dese, mai degraba accidentale. Am invatat multe in privinta increderii, respectului si loialitatii varianta triburile, dar nu am facut din asta o tragedie si nici nu m-au afectat intr-atat cat sa imi fie rusine de ce am facut. Dimpotriva.
noob-ul nu are respect faţă de reguli, nu vrea să facă nimic pentru alţii şi, de cele mai multe ori, acţionează ca un idiot
Nu ma consider un n00b, desi cuvantul este folosit foarte mult cu mandrie in acest joc. Tema aceasta atrage atentia asupra acestei erori si, mai ales, a atitudinii pe care ar trebui sa o avem fata de cei putini, indaratnici dar galagiosi care strica atmosfera in jurul lor (n00bii) si incepatorii de joc, seriosi , respectuosi si perseverenti (newbie).
Eu cred ca primii trebuiesc ignorati, eliminati (si nu provocati si tolerati) iar ultimii incurajati si ajutati (si nu luati peste picior).
Pai nu ?
LE :
Un cretin este un tip care actioneaza prostesc (vorbeste prostii, nu aduce nicio contributie nici lui, nici altora prin ce spune si prin actiunile lui, se baga-n seama gratuit, fara sa aiba nimic de spus, vrea sa fie o "legenda" si nu gaseste alta cale decat sa posteze rahaturi si sa-si dea cu parerea in chestii de care nu stie nimic, care nu-l privesc si nici nu-l afecteaza).
App, esti de acord sa le spunem pe nume celor care corespund acestei descrieri ???