Nou eveniment ”Mina de diamante!”

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Mina de diamante

Diamente, diamante! Vestea se răspândeşte precum un incediu într-un sat. Minerii tăi au descoperit recent nestemate valoroase!
Imediat, gărzile au fost trimise pentru a se asigura că nu se va face contrabandă cu aceste bijuterii.
La scurt timp, mesajul s-a răspândit în întreaga lume iar comercianţii, meşteşugarii şi mercenarii din tărâmuri îndepărtate au sosit pentru a-şi oferi serviciile în schimbul unor astfel de pietre preţioase.


Dragi jucători,

astăzi dorim să vă anunţăm noul şi viitorul nostru eveniment: Mina de diamante. Startul se va da în data de 2 Noiembrie şi se va sfârşi pe 7 Noiembrie. Pe parcursul acestui eveniment veţi putea colecta pietre preţioase şi să le transformaţi într-o pradă valoroasă pentru voi!


Evenimentul "Mina de diamante" este divizat în mai multe runde, fiecare dintre acestea având o durată de 8 ore. În momentul în care veţi deschide pagina evenimentului veţi vedea un panou cu 3 pietre preţioase. Toţi jucătorii vor primi un astfel de panou gratis la fiecare rundă. Veţi avea posibilitatea pentru a câştiga unul în plus la fiecare rundă atunci când construiţi clădiri la nivelul satelor voastre.

Pietrele colectate prezintă un grad de raritate diferit şi pot fi transformate în obiecte valoroase ce sunt prezentate în partea de jos a ferestrei. La fiecare rundă, puteţi schimba o singură dată o piatră preţioasă pe o recompensă fixă, reprezentată sub pietrele colectate de către voi. Aceste recompense rămân aceleaşi pe durata întregului eveniment. Totuşi, ofertele de schimb amplasate în partea de jos a paginii vor fi schimbate la fiecare 24 de ore având posibilitatea de a tranzacţiona alte obiecte.

Dupa finalizarea evenimentului toate pietrele preţioase vor fi înlăturate. Deci aveţi grijă să tranzacţionaţi pietrele preţioase înainte de finalizarea evenimentului.


diamondmine_final.png
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus