Nou regulament de joc!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Stimați jucători,

În curând vom avea un nou regulament de joc, pe care dorim să vi-l prezentăm deja într-o forma aproximativ finala, versiunea finala si data de implementare va fi anuntata printr-un mesaj pe joc si pe pagina principala :


Reguli de joc

§1) Informații generale

1. Citiți cu atenție următoarele reguli și acționați ca atare. Acest lucru va duce la un mediu corect și plăcut pentru toți jucătorii.


2. Rețineți că aceste reguli se aplică tuturor aspectelor și caracteristicilor jocului și serviciilor conexe.

3. Regulile pot fi modificate oricând. O schimbare va fi anunțată cel puțin pe forum și pe pagina de start a jocului.

4. Dacă aveți în nelămuriri legate de regulile, reglementările și limitările menționate în următoarele paragrafe, vă rugăm să contactați echipa de suport .

5. Aceste reguli nu sunt capabile să acopere toate problemele posibile. Echipa de suport este autorizată, dar nu este obligată să impună pedepse sau chiar să interzică conturile în cazurile care nu sunt acoperite de aceste reguli.

6. Vă rugăm să țineți cont de faptul că, pe lângă regulile acestea, termenii și condițiile noastre se aplică și trebuie respectate.

7. Echipa de suport nu vă va cere niciodată parola.


§ 2) Comportament

1. Întotdeauna tratați alți membrii acestei comunități respectuos. Interacțiunile între membrii comunității ar trebui să fie prietenoase și adecvate, moral și lingvistic.


2. Echipa de suport are dreptul să pedepsească sau să interzică jucători care nu respectă aceste reguli de joc și / sau din serviciile conexe. Interdicțiile pot și trebuie să fie contestate numai prin sistemul de suport.

3. În caz de abatere gravă sau de utilizare necorespunzătoare a sistemului de asistență, personalului de suport i se permite să excludă jucătorul care a comis infracțiunea de la utilizarea sistemului de suport, sau chiar din joc total, după caz,

4. Sunteți obligat să urmați instrucțiunile date de echipa de suport. Managerul comunității este cea mai înaltă instanță. Decizia sa este definitivă.

5. Orice ați scrie poate fi folosit ca probă împotriva dvs. în cazul unei contestații sau al altor probleme de suport. Dacă aveți îndoieli cu privire la interpretarea mesajelor dvs.,decizia revine echipei de suport.

6. Nu este permis să impersonați sau să vă prefaceți că sunteți alt jucător, membru al echipei de suport sau angajat al InnoGames, sub nici o formă, chiar și folosind un nume asemănator, sau orice poate crea confuzie in rândul comunității.

7. Nu este permisă publicarea discuțiilor cu echipa de suport sau cu alți jucători către terți fără acordul expres, în scris al părților implicate.


8. Fiecare jucător este obligat să raporteze informații cu privire la erori si bug-uri suportului, imediat ce le descoperă. Nerespectarea cu promptitudine, în special dacă au fost obținute avantaje din cauza erorii / bugurilor, poate duce la sancțiune ce poate ajunge până la interzicerea definitivă.

9. Beneficiul venit ca urmare a unei încălcări de regui ale unui alt jucător poate, de asemenea, să conducă la acțiuni împotriva contului dvs. Dacă, credeți că ați beneficiat de încălcarea regulilor de catre alt/alți jucator(i), contactați imediat echipa de suport.

10. Este interzisă solicitarea de acțiuni sau informații legate direct sau indirect de datele personale ale contului sau de a șantaja, înșela sau amenința jucătorii pentru astfel de acțiuni; precum și să incite la încălcarea regulilor în orice mod.

11. Nu este permisă stocarea, partajarea, publicarea sau promovarea oricărui tip de informații care încalcă regulile noastre în joc sau în orice platformă conectată.

12. Este interzisă folosirea mijloacelor externe sau ingame pentru a eluda regulile, blocajele sau restricțiile tehnice implementate în joc sau serviciile conexe.
§3) Comunicarea și limba

1. Expresii, terminologii, mijloace de comunicare sau link-uri către conținut care afișează, aprobă sau invocă conținut extrem din punct de vedere politic, pornografic, violent, sexual explicit, sexist, insultător, abuziv, amenințător sau ilegal sunt interzise în joc și în orice platformă conectată. Acestea includ versiuni cenzurate sau modificate în alt mod. Termenul de n00b (începător) este permis.

2. Este interzisă utilizarea brandurilor, mărcilor comerciale și / sau a denumirilor protejate care pot fi recunoscute ca parte a contului, profilului, satului sau tribului dvs.

3. De asemenea, nu este permisă utilizarea jocului pentru publicitatea directă sau indirectă a site-urilor Web, a proiectelor sau a mărcilor care nu sunt direct afiliate la InnoGames sau TribalWars.

4. Comunicarea între jucători și cu suportul trebuie să fie în limba Română. Suportului îi este permis să se oprească tratarea cererilor care nu sunt înțelese (de exemplu, folosind o traducere automată).

5. Profilele jucătorilor sau ale triburilor trebuie să fie în limba Română.
Expresii scurte sau binecunoscute din alte limbi sunt permise dacă sunt însoțite si de traducerea aferentă în Română.§4) Conturi

1. Fiecărui jucător îi este permis să dețina un singur cont în fiecare lume. Este permis să joace pe mai multe lumi cu același cont sau să joace cu mai multe conturi, atât timp cât acestea nu sunt active în aceeași lume.


2. Este interzisă crearea și / sau folosirea unuia sau mai multor conturi pentru beneficiul principal al unui alt cont (”împingere”).

3. Este strict interzisă încercarea de autentificare sau accesul neautorizat/ă pe alte conturi. Incercări de spargere de conturi vor fi pedepsite.

4. Nu partaja parolele cu alți jucători. Orice încălcare a acestei reguli se face pe riscul jucătorilor. Nu există nicio obligație pentru suport în acest caz.

5. Dacă ați pierdut accesul la contul dvs. sau credeți că a fost compromis , contactați echipa de suport în termen de ( 7 ) șapte zile pentru a dovedi proprietatea contului. După acest interval de timp, este foarte puțin probabil ca noi să vă putem oferi iar accesul la contul dvs. Rețineți că se aplică regula §4.4.

6. Controlarea unui alt cont este permisă numai de funcția Mod de Vacanță din cadrul jocului. Fiecare jucător este singurul responsabil pentru selectarea sitterului său și se presupune că sitterul acționează cu acordul proprietarului contului. Aceasta se aplică oricăror modificări aduse contului sau în timp ce contul este activ. Orice pagubă făcută de sitter nu poate fi returnată sau compensată. În cazul în care regulile sunt încălcate de către sitter, este posibil ca și contul înlocuit să primească o pedeapsă.

7. Utilizatorii care joacă de pe același dispozitiv sau rețea (de exemplu, aceeași clădire, școală, loc de muncă, etc) trebuie să activeze acest lucru în setările contului lor sub ”Împărțirea legăturii de internet”. Nu contează dacă acest lucru se întâmplă o dată sau în mod regulat.

8. Este interzisă utilizarea e-mailurilor temporare / de unică folosință în timpul înregistrării. Acest lucru poate duce la excluderea din joc.

9 Fiecare jucător este responsabil pentru validitatea și securitatea contului său și a datelor introduse.

10. Nu este permis să vă ascundeți identitatea, originea sau orice alte informații legate de dvs. sau de contul dvs. Încălcarea acestei reguli poate duce la pedepsirea sau excluderea din joc. ( de ex. folosirea de proxy, vpn sau alte metode de a se ascunde datele de logare. )


§5) Bots & Scripts

1. Jocul trebuie să fie jucat cu browserele acceptate pe versiunile web oficiale sau pe aplicațiile mobile oficiale și actualizate. Orice fel de acțiune în joc trebuie făcută manual sau printr-o selecție de scripturi și instrumente permise.


2. Bots, instrumente, scripturi și alte mijloace care oferă acțiuni automate sau replică și / sau permit accesul la funcționalitatea premium sunt interzise, cu excepția cazului în care este permis in mod oficial.

3. O descriere detaliată a creării sau utilizării de scripturi și instrumente poate fi găsită aici. Acestea sunt o componentă obligatorie a acestor reguli.

4. O prezentare generală despre scripturile care pot fi folosite în joc poate fi găsită aici . Utilizarea oricărui script care nu este permis în mod explicit acolo poate duce la pedepse sau excluderea contului din joc. Echipa de suport nu este responsabilă de buna funcționare a scripturilor.


§6) Altele

1. Nu este permisă vânzarea, cumpărarea sau oferirea de conturi, părți de conturi sau servicii legate de conturi în schimbul Punctelor Premium sau a oricăror altor beneficii ( ex. vânzare de sate, resurse sau conturi întregi ). Singura excepție sunt elementele de joc sau caracteristicile care sunt o parte directă a jocului și concepute pentru a interacționa cu economia jocului.


2. Transferul Punctelor Premium între jucători se face pe riscul jucătorilor participanți. Nu există nicio obligație pentru suport în acest caz. Rețineți că Punctele Premium primite de jucători ar putea fi eliminate retroactiv, de exemplu, dacă sunt supuse unor retrageri de la plată, câștigate în mod fraudulos sau obținute prin încălcarea regulilor prezentate aici.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus