Noul Planificator de Atacuri !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Salutari dragi Aventurieri, Doamne si Domni!
Acum ceva timp am anuntat ca dezvoltatorii nostrii lucreaza la redesenarea Planificatorului de Atacuri - una dintre acele facilitati care nu au beneficiat de prea multa atentie pe paginile noastre externe. Suntem bucurosi sa va anuntam ca dezvoltarea este finalizata si va fi introdus ( Planificatorul nou ) pe toate pietele incepand cu versiunea 8.250 in data de 20 Iulie 2021!

Planificatorul de Atacuri redesenat!

Planificatorul curent, este, sincer fiind, rau.
Dupa luni de dezvoltare si intreband comunitatea ce ar dori sa apara in noul planificator si ce ar trebui schimbat, suntem acum in stagiul de a fii fericiti de rezultate.

Noul Planificator va fi impartit in 3 sectiuni si va putea fi accesat din acelasi loc ca si cel curent. Aceste 3 sectiuni sunt Harta, lista ordinelor, si sectiunea asignarea ordinelor

Harta


Pentru a accesa Planificatorul, pentru inceput va va trebui Cont Premium activ.
Imediat ce aveti Cont Premium si vizitati harta, veti observa o noua bifa care se numeste "Arata Planificatorul".

Dand clink acolo vei vedea o noua sectiune sub harta. Pentru a crea un nou ordin de Atac, pur si simplu dati click pe butonul "creaza un nou ordin".
Dupa ce va veti denumi ordinul, spre exemplu : lasaNoobii, puteti fie introduce manual coordonatele, dar si mai simplui dand click pe un sat o singura data si coordonatele vor fi introduse. Dand click inca odata, se va deselecta. Poti selecta pana la 50 de sate pentru un ordin individual si numarul de ordine pe care le puteti crea este nelimitat.

Apoi, selecteaza timpul de sosire pentru a-ti anunta tribul ce are de facut, mai concret cand are de trimis ordinul.
Poti deasemenea repeta ordinul pana la 10 ori automat, bifand optiunea de repetare.
Acum poti alege daca atacul tau este real, fake sau suport.

Apoi, poti selecta unitatile ce trebuie trimise pentru a indeplini corect ordinul.
Ultimul pas este alegerea jucatorilor care vor primi ordinul. Poti selecta toti jucatorii, unul singur, sau un grup de jucatori.

image2021-7-12_8-56-3.png


Apoi click pe ‘Creaza Ordinul’ si comenzile vor fi trimise destinatarilor alesi de tine ( din trib ). Asta lamureste cum se trimite un ordin de atac. Sa mergem mai departe, si anume la....Lista de Ordine

Ordinele astfel create vor fi sortate intr-o lista. Dand click pe un ordin, vei putea sa il revezi in detaliu. Iti va arata deasemenea satele selectate ca si numarul de ordine, timpul dorit de sosire, tipul ordinului, trupele si jucatorii selectati pentru a indeplini ordinul.
Este deasemenea posibil sa editati ordinul in orice punct, sterge sau chiar exporta ca text..


image2021-7-12_8-57-13.pngUltimul pas este din punctul de vedere al jucatorului selectat si este numit…Privirea generala la Piata Centrala

Toata lumea stie piata centrala, dar de indata ce este un ordin nou creat va aparea o sectiune noua la baza ei, care arata toate ordinele create de conducerea Tribului. Pot fi sortate in diverse moduri, dar implicit, este pe baza timpului de sosire. Pentru a vedea detaliile unui Ordin de atac, poti sa il extinzi dand click pe el. Poti vedea toate informatiile ce au fost date in ordin.

Pentru a pregati un atac trebuie doar sa dai click pe satul care este afisat in ordin. Planificatorul va introduce in mod automat toate detaliile, precum coordonatele si trupe.
Ultimul lucru ce trebuie sa mai faceti, este sa castigati batalia, impreuna, ca o echipa!

image2021-7-12_8-57-50.png


Parerea voastra?

Ne dorim ca noul Planificator sa fie folosit de cat mai multi dintre voi posibil, redesenarea a schimbat drastic Planificatorul pe care toti il stiati. Pentru asta ne dorim cat mai mult feedback. Daca aveti intrebari nu ezitati sa folositi threadul de feedback ( Aici )
Ne dorim ca toti dintre voi sa il gasiti folositor si daca este ceva de schimbat sau imbunatatit nu ezitati sa ne spuneti. Va multumim in avans de cooperare!

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus