Off-topic L2 - Mai

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Off-topic
Lumea 2Regulile sunt aceleasi si va rog sa le cititi cu atentie inainte de a va hotari sa postati (http://forum.triburile.ro/announcement.php?f=16&a=12).
Atacurile la persoana, jignirile si atacurile asupra moderatorilor/adminilor nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate extrem de dur.Regulile de postare(cele de la punctul 2), cum sunt 2.2.,2.3.,2.4.,2.11. nu se vor aplica.Asta nu inseamna ca orice fel de spam este tolerat.
Va anunt de pe acum, daca doriti sa postati doar pentru a va creste numarul de postari, nu acesta este locul potrivit.La sfarsitul fiecarei luni(in ultima zi a lunii) toate mesajele vor fi sterse, topicul de asemenea, iar in data de 1 va fi deschis un nou topic, corespunzator lunii in cauza.

Discutiile vor fi tot in legatura cu P&P Lumea 2 dar mai degajate, mai despre orice(a nu se pierde din vedere regula 2.1., care se aplica in continuare).
De exemplu puteti da "quote" unui post din alt topic si il puteti discuta aici, asta pentru a pastra cat mai curate topicurile de propaganda pura.

Voi participa si eu la discutii, atat ca moderator, cat si ca utilizator al forumului, asta pentru a nu avea discutii mai tarziu.
Pentru nelamuriri si intrebari ma puteti contacta pe privat.


Distractie placuta.
Copyright: Gabi23
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

22 mai (Sambata) orele 12:00 in Piata Universitatii
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Sunt eu, ca sa nu zici ca e pustiu!:p
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus