DeletedUser26904
1. eu prin job inteleg slujba..si nu la biserica...Raspuns intrebari relevante.
1)part time job- pntru unii triburile e ca o slujba cu norma intreaga
deci nu platesc un sfant
2) nu cred ca sunt multi dispusi sa acopere timpul noptii+ parca pe ro e bonusul de noapte- banuiesc ca nu ataca nimeni noaptea.
3) pentru ca e ceva general si nu referitor la o lume anume.
2. atacurile in general se dau noaptea sa ajunga dimineatza la 8.00..si la secunda...
3. ar trebui sa fie referitot la o lume anume pentru ca fiecare din cele existene are caracteristicile si caracterele ei. la caracteristici nu ma refer numai la setarile serverului si caractere, inseamna ca majoritateacelor care ies pe extern au deja slabiciuni pentru jucatori ai vechi si simpatii pentru anumite triburi...ceea ce influenteaza entuziasmul(sa nu spun fidelitatea)
deasemena consider ca trebuie sa-i cunosti si sa ai incredere in celalat ca aveti stiluri de crestere a satului si contului asemanatoare si comunicati.altfel tu bati taleri si el vrea sa cresca mine, alalat cand vede nobilul ia un barbar in loc sa atace, sau sparge armata pe unul pe care i s-a pus pata . si iar important e cine vorbeste in numele vostru..eu am numai un coleg de cont si ...daca vezi niste mesaje zici ca e un schizofrenic pe cont
mentionez ca joc si am jucat cu coplayer , dar niciodata blind-date
cei mai multi stiu pe ro ca am jucat cu catalin 1 an si jumatate si cu altcineva pe net, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza.