Paste fericit tribalilor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostrii". Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Iar daca am nedreptatit pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am ajutat pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am reusit sa va arat ce e bine si ce e rau, iertati-ma. In seara asta la biserica, la ora 24, o sa cantâ "Hristos a Inviatâ" privind spre cer. Voi stii ca fiecare prieten/a care mi-a iertat o greseala si voi fi fericit ca am invatat aceasta lectie de la voi. Tribul R~W ca ureaza Sarbatori fericite tuturor!!!
 

DeletedUser

Ce confesiune...putini recunosc asta...deoarece multi nu isi lasa orgoliul la o parte ferite-ar dumnezeu...nici macar de paste...Pe aceasta cale tribul UNIQUE ureaza tuturor jucatorilor un paste fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate.
 

DeletedUser

Stiti bancu acela cand o picat craciun de pasti ?:))Pai colegu meu adi craciun o picat de pasti si sio rupt mana...=))))

Cu alte cuvinte PASTE FERICIT !

Hristos a-nviat !
 

DeletedUser

paste fericit tuturor din partea mea si a tribului crazy :) sa aveti zile frumoase si fericite alaturi de prieteni, "dusmani", colegi de trib si oameni dragi!!!
 

DeletedUser

PASTE FERICIT din partea tribului UFO atat prietenilor nostri cat si dusmanilor nostri

SARBATORI FERICITE
 

DeletedUser13065

cam tarziu o spun /// pt ca nu am apucat sa vad acest topic inainte sa parasesc pc-ul ...dar niciodata nu este prea tarziu

paste fericit si imi cer iertare tuturor celor ce le-am gresit .... in special tribului crazy ...

multa sanatate la toti playerii triburi mult noroc si spor la sate !
 

DeletedUser

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre
Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul casei si familiei . Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.
Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Sarbatori fericite! :)
 

DeletedUser

Si eu cred ca ar trebui sa-mi cer iertare tuturor celor pe care i-am scos din joc si care, in cel mai bun si oricum inutil caz, au dat inceput nou pe aceeasi lume. Oricum, greselile mele- nu datoriile, deoarece cuvantul romanesc nu este la fel de polisemantic precum omologul lui englezesc, se cam limiteaza la lumea cu 2D, adica la lumea virtuala. Totusi, cele mai multe dintre cuceriri, cf spiritului jocului, nu se pot realiza decat pe socoteala altor player-i, iar, aparent paradoxal, cele mai substantiale dintre ele au fost facute in detrimentul unor jucatori mari a caror existenta nu a fost amenintata de cuceririle mele. Daca in faze recente, deci avansate ale jocului, unii jucatori au renuntat sau au fost scosi din joc asta nu mai e o greseala morala din partea mea deoarece ei ar fi fost eliminati oricum, altii ar fi fost eliminati oricum datorita modului in care au inteles, sau nu au inteles, sa se apere. Singurul meu regret autentic este prima mea victima, membru al academiei tribului silent, trib destul de mare la vremea respectiva, insa, pe de alta parte, il asigur ca la dinamica geo-politica de atunci ar fi fost scos din joc oricum, iar cel mai probabil executor al lui- care intre timp a fost cucerit de mine si de catre cativa colegi- ar fi facut ca satul lui sa-mi revina mie oricum
In concluzie, nu ma incearca regretul unui pacat capital avand in vedere specificul jocului, care este unul tactic si militar- nu este posibila cucerirea fara cuceriti, carora accidental sau metaforic le putem spune martiri. Innobiland extern e o solutie foarte viabila, in definitiv cele mai bune produse ale unui trib sunt demne de pietele externe.
Totusi, imi cer scuze daca unii s-au simtit lezati de modul meu de a actiona, insa acesta nu este un joc prepoderent diplomatic- pentru asta ar insemna ca fiecare trib sa aiba deschidere la marea de sate barbari si ale jucatorilor mici de la marginea hartii sau ca setarile lumii sa permita aparitia continua de sate de barbari, ceea ce este imposibil- dpdv militar este intotdeauna vina cuceritului si nu a cuceritorului, i.e: nu a fost vina mongolilor ca o buna parte a Eurasiei cu cultura aferenta acesteia a sucombat in fata lor, ci vina oamenilor care nu au fost capabili sa si-o apere
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus