Paste Fericit

DeletedUser

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia.
Paste Fericit!!!

Va ureaza membrii tribului UFO
 

DeletedUser

poza_67_urare.jpg

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre." Sarbatori Fericite! Fie ca Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat! Dincolo de petreceri, de cadouri... Se afla adevarata semnificatie a Pastelui... Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de Sarbatori si tot anul! Cred in prieteni...in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra... Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucuri... Paste Fericit!
 

DeletedUser28354

iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-va calauzeasca pasii,
sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!
Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!

un paste fericit tuturor jucatorilor cat si anminilor va ureaza tribul R~W.
 

DeletedUser

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

Paste Fericit !
 

DeletedUser

Te trezisi si tu mah fantomel? :))) Alergi dupa fete in noaptea asta prin cimitire a?? :D

Paste Fericit si voua
 

DeletedUser26621

Adevarat a inviat!
dar nu pentru toti paganii care ataca in noaptea de inviere si in ziua de Paste:)
 
Sus