DeletedUser
salut!
de vreo cateva zile, mai precis din data de 17 eu nu mai pot intra pe contul meu pe nici una din lumi....
blocarea contului a coincis in mod foarte ciudat cu pierderea a doua sate in L1 si cu primirea unui mail de schimbare de mail fapt nesolicitat de mine personal.
am anulat comanda si acu tre sa astept 14 zile ca sa pot intra macar pe contul din L2 unde probabil ca deja sunt ferma...
colac peste pupaza, azi dim am primit mail de la team triburile in care sunt instiintat ca sunt inactiv de 3 zile si vezi doamne contul poate fi sters...
am mail peste mail la admin carmen schwarz care e capo di tutti capi dupa cum apare la suport si raspuns canci...sunt deja doua zile...
acum vin intrebarile:
de 10 puncte:
TREBUIE SA TRIMIT ACELASI MESAJ LA TOTI CARE AU TITLU DE ADMINI?
de 20 de puncte:
CAT TREBUIE SA ASTEPT CA SA PRIMESC UN RASPUNS LA UN MAIL?
de 30 de puncte:
PANA LA URMA BANII DE PREMIUM AJUNG LA ADMINI...CE FACETI VOI DE BANII ASTIA?
de 40 de puncte:
DACA EU NU AM FOST ACTIV DOUA ZILE CINE A STAT PE CONTUL MEU?
de 50 de puncte:
CINE MONITORIZEAZA CONTURILE MULTIPLE SI CUM?
de 60 de puncte:
CUM SE FACE CA NU MAI AM ACCES EXACT DIN ZIUA IN CARE AU INCEPUT ATACURILE?
de 1000 de puncte:
CUM RECUPEREZ PAGUBA CREATA IN ACEST FEL? ATAT LA CONT PREMIUM CAT SI LA SATE?
de 10000 de euro:
PE CINE SI IN CE LIMBA TREBUIE SA INJUR CA SA AFLU SI EU NISTE RASPUNSURI?
ASTA CA SA NU INCEP DE PE ACUMA.
si nu in ultimul rand, sa nu va puna dracu sa stergeti postul sau sa spuneti ca este off topic...poate asa primesc si eu niste raspunsuri pertinente si nu de la jucatori ci de la admini.
multumesc pentru atentia acordata....sau pentru nimic
de vreo cateva zile, mai precis din data de 17 eu nu mai pot intra pe contul meu pe nici una din lumi....
blocarea contului a coincis in mod foarte ciudat cu pierderea a doua sate in L1 si cu primirea unui mail de schimbare de mail fapt nesolicitat de mine personal.
am anulat comanda si acu tre sa astept 14 zile ca sa pot intra macar pe contul din L2 unde probabil ca deja sunt ferma...
colac peste pupaza, azi dim am primit mail de la team triburile in care sunt instiintat ca sunt inactiv de 3 zile si vezi doamne contul poate fi sters...
am mail peste mail la admin carmen schwarz care e capo di tutti capi dupa cum apare la suport si raspuns canci...sunt deja doua zile...
acum vin intrebarile:
de 10 puncte:
TREBUIE SA TRIMIT ACELASI MESAJ LA TOTI CARE AU TITLU DE ADMINI?
de 20 de puncte:
CAT TREBUIE SA ASTEPT CA SA PRIMESC UN RASPUNS LA UN MAIL?
de 30 de puncte:
PANA LA URMA BANII DE PREMIUM AJUNG LA ADMINI...CE FACETI VOI DE BANII ASTIA?
de 40 de puncte:
DACA EU NU AM FOST ACTIV DOUA ZILE CINE A STAT PE CONTUL MEU?
de 50 de puncte:
CINE MONITORIZEAZA CONTURILE MULTIPLE SI CUM?
de 60 de puncte:
CUM SE FACE CA NU MAI AM ACCES EXACT DIN ZIUA IN CARE AU INCEPUT ATACURILE?
de 1000 de puncte:
CUM RECUPEREZ PAGUBA CREATA IN ACEST FEL? ATAT LA CONT PREMIUM CAT SI LA SATE?
de 10000 de euro:
PE CINE SI IN CE LIMBA TREBUIE SA INJUR CA SA AFLU SI EU NISTE RASPUNSURI?
ASTA CA SA NU INCEP DE PE ACUMA.
si nu in ultimul rand, sa nu va puna dracu sa stergeti postul sau sa spuneti ca este off topic...poate asa primesc si eu niste raspunsuri pertinente si nu de la jucatori ci de la admini.
multumesc pentru atentia acordata....sau pentru nimic