Mii s-ar parea normal aceste nominalizari sa fie facute si cu COMENTARII si cu explicatii ..de ex am vazut acolo sincer multi jucatori nominalizati la cei mai buni care din cate am vazut nu prea au treaba cu acest joc..un jucator nu se ia dupa numarul de puncte si dupa internele pe care le face
Ma rog si asta conteazaa ff mult in ziua de azi ..deoarece acel jucator are dupa timp sa-si bata taleri in liniste sa faca destule trenulete si cu satele de full poate inobila dupa usor un jucator cu punctaj asemanator
Era s-o patesc eu zilele trecute cu un adversar de-al meu .Asa ca nominalizati asta si dupa EXPLICATII nu doar dupa egoism , ciuda , sau alte ganduri pentru cineva.
Cele mai bune triburi
1-WOC (i-am vazut mereu sus si invingatori in multe dintre lupte din cate am citit pe forum)
2-INQ (chiar daca am plecat de acolo ..in ultimul timp INQ a dat dovada de stiita si ne-a aratat ca poate revenii in lupta iar balanta s-a echilibrat versus noi.)
3-
Cele mai dezamăgitoare triburi
1- ~SR~ (au fost scorpionasii vechi rebeli ..care dupa primele lupte importante s-au desfintat si au fuzionat cu INQ
2-Circus (speram sa-i mai vad jucand..)
3-
Cei mai buni jucători
1-Maram ( Colega mea .. paana acum peste toti / toate jucatorii/jucatoarele din acest joc
Doar ea stie cum sta tribul hard in mousul ei
)
2-H3llb0y*Dnd* (Colegul meu Mihai )
3-Tiany ( ar fii pe un loc 3..)
Cei mai dezamăgitori jucători
1-Airb0rne.. (desii sunt ei asa mari jucatori pe L11 si au castigat-o aici pe 23 ma dezamageste mult venind mereu la ciupeala pe sate odata ce au fost golite de ceilalti colegi de trib
apare si el cu nobilii si cu un full doua pac pac
)
2-Matzz* ( M-a dezamagit pentru ca nu a ramas sa joace..nu-l credeam asa
dar el stie ce e mai important..va venii o zii in care orice om normal care are o viata personala va spune STOP acestui joc .. si va da stergere sau va lasa contul pentru a-si traii viata .
3-
Cei mai buni lideri
1-Maram ( Nu am cuviinte..)
2-Forbidden Angel (scuze daca gresesc..am auzit ca face val vartej cu Wind of Change-ul)
3-
Cei mai dezamăgitori lideri
1-Pomy ( dezamagire totala de la plecarea lui din SR stie el despre ce e vorba
si fuga in INQ ..)
2- Orice lider din The End nu stiu cine cum conduce tribul..e pacat ca nu se implica mai mult sau nu stiu eu..
3-
Cel mai popular trib
1-Circus ( was)
Cele mai sugestive embleme
1-*Hard*
2-Woc
3-Deo
Cea mai distractivă emblemă de trib
1-Hta
Cel mai bun avatar/semnătură
1-D.N.A. R.O (imi place ff mult
)