Propunere: Dezactivarea hartii la profil

DeletedUser

Salve,

azi s-a facut un update la care nu-mi place deloc vizualizarea hartii la profil:

6k1xqj18g7zr.jpg


imi apare chiar si cand dau click pe un sat de pe harta...

pai eu cand dau un click pe harta, nu mai am nevoie sa vad harta inca o data... vreau sa ajung la datele satelor (ultimele rapoarte, atacuri...)...

joc de pe laptop si acuma trebuie sa tot dau scroll sa vad ultimele rapoarte la un sat, din cauza acestei harti inutile...

pentru cine e util, bine... pentru mine nu e... sunt sigur ca asa o vad si altii... de aceea ar fi frumos sa o putem dezactiva :)))

...

o zi buna
 

DeletedUser39777

Mie mi se pare utila acea harta, nu te mai chinui sa marchezi un jucator, deci sunt contra propunerii tale.
Sunt pro pentru scoaterea hartii de la profilul propriu.
 

DeletedUser45379

Subscriu!

Neavand optiunea de a fi marita, e destul de aiurea. Chiar ar trebui sa avem de ales daca sa o vedem sau nu.
 

DeletedUser

Mie mi se pare utila acea harta, nu te mai chinui sa marchezi un jucator, deci sunt contra propunerii tale.
Sunt pro pentru scoaterea hartii de la profilul propriu.

ciudad ca esti mereu contra propunerii mele :)))) ne cunoastem de pe vre-un server? :))

mai gandeste si tu inainte sa fi contra...

PS: n-am propus sa-ti ia harta... am propus sa se poata dezactiva... asa cum se poate dezactiva privirea grafica a satului... ce e pentru noobi si copii care se uita la desene animate...
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser39777

Eu cred ca tu ai probleme. Te-am jignit, ti-am zis ceva? Daca mie nu-mi place propunerea care-i problema ta? Daca da omu' contra inseamna ca are ceva cu cel care o face?
 

DeletedUser

Eu cred ca tu ai probleme. Te-am jignit, ti-am zis ceva? Daca mie nu-mi place propunerea care-i problema ta? Daca da omu' contra inseamna ca are ceva cu cel care o face?

de-te mai omule ca deja m-am saturat de comentariile tale... du-te si joace-te versiunea grafica :))

dar raspunsul celorlalti membrii sa-ti dea de gandit la bibilica...
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
90
Puteti vreodata sa discutati fara sa va certati/jigniti s.a.m.d.?

Veniti cu argumente pro sau contra, exprimati-va opinia cu privire la cele propuse fara sa si ajungeti la jigniri. Nu este nimeni obligat sa fie de acord cu propunerea facuta de cineva, la fel cum nici acel cineva nu poate obliga pe altii sa fie de acord cu propunerea sau sa le interzica sa posteze celor ce au o alta opinie.

Scopul unui astfel de topic este de a vedea parerea mai multor jucatori cu privire la propunerea realizata. Ulterior, daca este pertinenta, fezabila etc, este transmisa mai departe celor in masura sa ia decizia finala si sa inceapa demersurile privind implementarea la nivel de joc sau, dupa caz, sa o refuze.

Ca sa fiu on topic si sa postez si din postura de jucatoare:

pro - privind propunerea de implementare a unei optiuni pentru activarea/dezactivarea mini-hartilor de la profilul jucatorilor respectiv, al satelor si totodata a unei optiuni pentru activarea/dezactivarea de la nivelul profilului propriu. Mai mult decat atat, facilitatile de tip zoom in/out ar fi utile la nivelul acelor harti.
 
Ultima editare:

DeletedUser45941

Pro si eu pentru a putea alege activarea/dezactivarea..Pe mine ma cam incurca cat am de facut diferite actiuni la profil , dar este si de ajutor in unele cazuri .
 

DeletedUser44123

Pro Activare/dezactivere. (cu un posibil zoom in/out)

Astea unde sunt? :
Facilitate nouă: Notificări la nivel de browser




Dacă le veţi activa, la nivelul browserului veţi fi informaţi cu privire la ceea ce se întâmplă pe contul vostru (trebuie să fiţi totuşi logaţi pe cont pentru a putea recepţiona notificările). De exemplu, veţi putea citi blogul vostru favorit şi în acelaşi timp să nu rataţi niciun atac ce se îndreaptă spre voi.

Veţi putea opta să primiţi notificări cu privire la următoarele evenimente:
- Atacuri noi
- Mesaje
- Finalizarea unor construcţii
- Umplerea magaziilor
- Toate acestea pot fi activate sau dezactivate din pagina de Setări, opţiunea 'Notificări în browser'.
 

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
33
pro, se va face.

@CarlaDaimler, am WG/FW propunerea si a primit un feedback pozitiv, sunt sanse mare de realizare a ei, vorbesc de posibilitatea de activare/dezactivare a hartii.

Subscriu!

Neavand optiunea de a fi marita, e destul de aiurea. Chiar ar trebui sa avem de ales daca sa o vedem sau nu.

s-a spus ca optiunea de marire a hartii nu intra la momentul de acum in discutie.
 

DeletedUser18437

Pro !
nu numai harta la profil este foarte enervant, ci si alte chestii care au aparut la ultimul update. Doar ma enervez cand intru sa joc de cand a fost implementat update-ul.
 

DeletedUser45492

Am facut thread din greseala cu asta si eu :)) Bre eu zic ca cel mai bine e sa fie un patrat fain la optiune unde sa poti bifa daca vrei sau nu harta la profilurile jucatorilor , daca nu vrei harta bifezi patratelul , daca iti place o lasi in pace si asa impaci "ambele tabere" :D Iara pro , de la tiganu pentru ralf :))

@alex02dsa , sunt sigur ca o sa se faca ceva in privinta asta deoarece sunt multi carora nu le place harta aia .. trebuia creat ceva optiune impotriva ei gen cum zic eu un patratel unde sa bifezi sau un buton frumos de ascundere(unde ca sa iti apara harta sa dai click pe ceva de genu' "arata harta cu satele respectivului jucator" cum e la "» Arată harta lumii" la harta dupa ce intri , o fi uitata.
 

DeletedUser

Pro

Activare/dezactivere.
Zoom in/Out !

Tot felul de update-uri , unele foarte folositoare, altele deloc folositoare si fara nici un rost, iar altele incomplete (daca tot vrei sa vi in ajutorul jucatorilor vino cu un update,fa-l complet, nu unul care te ajuta doar 25% ).
 
Sus