Protest general!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

uxini

Buna ziua,

Luand in considerare ultimile evenimente din acest joc, conducererile triburilor de pe lumea 1 au hotarat sa puna in practica un protest spontan. Despre ce este vorba:

Pe o perioada nedeternimata pe fiecare server.ro sa inceteze toate razboaiele si nici un jucator sa nu mai cumpere puncte premium. Nu vom ataca, innobila, trimite mesaje, bate taleri, etc. Pentru asta avem nevoie de acordul tuturor conducatorilor/intemeietorilor de triburi si de pe lumea asta.

"Cred ca avem o noua lupta de dus, una impotriva serverelor care nu functioneaza cu toate ca noi platim!"

In speranta ca putem trece peste orgoliile personale, din joc, astept confirmarea tuturor conducatorilor/intemeietorilor de triburi de pe aceasta lume pentru a putea pune in functiune acest sistem!

Pt informatii suplimentare: http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=26134

Protestul continua!
 

DeletedUser5151

La un calcul aproximativ, ce premium cumparam pentru 4 luni acuma o sa avem doar 2,5 luni
 

DeletedUser25931

V-ati gandit o secunda ca asta cu premiumul poate fii o pacaleala de 1 aprilie?
 

Narcotiq

eu cred ca imi bag picioarele... am peste 800 de sate, deci mi-e imposibil sa joc fara premium. va bateti joc de noi? in ultimele zile mi se intampla de 2-3 ori pe zi sa nu ma pot loga pentru ca site-ul "nu percuteaza", twstats-ul merge cand vrea el... vreti bani mai multi? modernizati intai ca sa primiti!
 

quiz.

cine are conturi si pe lumile de pe .net .... sa traduca primul post si sa faca si acolo o campanie...

:D
 

mafia11chat

da faceti pace intre toate triburile si ne jucam altceva si sa vezi ce frumos e asa
 

DeletedUser4257

De cat sa va agitati, sa protestati aiurea pentru ceva? nu mai bine va lasati de triburile?
E culmea si ridicol acest protest: protestati fiindca nu vreti sa platiti mai mult, dar intrebarea mea este: de ce sa platiti?
Va pierdeti timpul aiurea cu jocul acesta...jucati-l 4 fun si atat.
Indicat e sa stiti cand sa va opriti.
 

mafia11chat

bun asa, nu mai e nevoie de acest joc, deja nu isi mai are rostul , nu se joaca cinstit, etc
 

cdef

De cat sa va agitati, sa protestati aiurea pentru ceva? nu mai bine va lasati de triburile?
E culmea si ridicol acest protest: protestati fiindca nu vreti sa platiti mai mult, dar intrebarea mea este: de ce sa platiti?
Va pierdeti timpul aiurea cu jocul acesta...jucati-l 4 fun si atat.
Indicat e sa stiti cand sa va opriti.

GEO, se pare,... de fapt ai mare dreptate..

Odata faceam comparatie intre relatia dintre un SCLAV si stapinul lui care vroia mereu sa-i ia o piele in plus,dupa o plantatie in America secolului XVIII si relatiile dintre organizatorii acestui joc si jucatorii docili ai acestui joc, nevoiti pe zi ce trece a scoate si mai multi bani din buzunar.......Faceam comparatie intre relatia dintre un politist de circulatie si soferii care sunt pirliti la prima abatere vis-a-vis de relatia dintre jucatori de TRIBURI si ADMINII jocului care daca mai calci accidental pe bec te pirleste la sate de parca le-ai primit mostenire de la bec...:)

Aici nu este America secolului XVIII si nu trebuie sa purtam nici un RAZBOI pentru a scapa, de modul in care suntem priviti, doar dupa cit profit aducem organizatorilor acestui joc....

Era undeva o tema, unde se incerca un fel de clasament care este cel mai tare cel mai mare si mai bun jucator de TRIBURI....Ascultati-ma pe mine, ca cei mai buni jucatori sunt cei care si-au dat seama de rolul lor avut in aceasta combinatie numita TRIBURI si au facut ce vom face cu totii la un moment dat, uitind de TRIBURI..:)

Vretzi sa protestatzi..??>>Nimic mai simplu, uitatzi de TRIBURI, o saptamina...doua saptamini si apoi mai vorbim...

Tanti si nenea, organizatori si admini acum vreo 2 ani, cind un jucator era bagat la INOBILARE INTERNA efectiv se ruga cu lacrimi in ochi sa fie, iertat...Acum cind este bagat un jucator la INOBILARE INTERNA isi spune in sinea lui bine ca a scapat..:))....Tanti si nenea organizatori ai jocului ar trebuii sa cautati motive sa va apropiati jucatorii nu sa-i goniti...A-ti avut CERERI de la jucatori pentru a dinamiza jocul ...CE a-ti facut in acele cazuri..??..Nici nu v-a pasat de fraieri, pardon, de jucatori.
 

mafia11chat

la revedere baieti, au fost cand au fost atractive triburile, dar, au fost, doar pentru ca au existat prieteni care s au creat aici, am incercat si razbunare, dar, nu si are rostul, este doar un joc si se uita tot
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.