Războiul Runelor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Războiul Runelor

De ceva secole legenda a fost uitată. A rămas îngropată în tărâmuri prăfuite și cărți grele. Doar cei mai în vârstă își amintesc legenda stând în jurul focului și dorind să își mențină inima caldă în nopțile de iarnă.

O poveste de încercare, sfidare și trădare, narând locuri de mare putere. În centrul locului în care s-a plasat legenda: rune magice, sculptate în vremuri străvechi. Cu putere distructivă; puternice dar rău intenționate. Considerate de către creatorii lor ca fiind periculoare în mâinile muritorilor, au fost ascunse doar pentru a se dezvălui singure în vremuri grele de luptă și de absolută necesitate și pentru a-și găsi un conducător puternic care să pună capăt luptei și să asigure pacea veșnică.

runestone_header.png


Dragi jucători,

Astăzi dorim să vă prezentăm noua condiție de câștigare a unei lumi, denumită "Războiul Runelor". Această nouă categorie de lumi implică necesitatea de a cuceri anumite locuri de pe hartă și păstrarea lor pentru atingerea condițiilor de victorie.

Lumile în sine sunt asemănătoare cu cele vechi, pe care deja le cunoașteți, drept urmare experiența și strategiile voastre îsi vor spune cuvântul în continuare. Dar, așa cum am menționat deja, acestea prezintă o caracteristică interesantă!

La un moment dat sate ce prezintă rune mistice vor fi repartizate aleator pe toată harta, așteptând să fie cucerite. Deținerea acestora reprezintă cheia pentru a câștiga lumea. Dar nu este atât de ușor precum sună! Sunt câteva provocări pe care va trebui să le depășiți.

Prima provocare implică înfrângerea luptătorilor care se ocupă de apărarea satelor; un cult antic a jurat să apere secretele runelor!
A doua provocare constă în păstrarea satului. Având în vedere că runele slăbesc orice soldat aflat în apropierea lor, apărarea satelor se va dovedi dificilă și aliați puternici vor fi necesari pentru a învinge.
A treia provocare se prezintă sub forma necesității de a cuceri și de a deține suficiente sate pentru a vă dovedi valoarea! Triburile nu numai că va trebui să cucerească suficiente sate ce dețin rune, dar și 60% din runele amplasate pe fiecare continent.

Triburile ce vor fi capabile să depășească aceste provocări și să dețină 60% din runele amplasate pe fiecare continent în parte timp de 14 zile vor primi puterea runelor și vor câștiga lumea!

Pentru a vă face o idee mai bună cu privire la diferențele dintre lumi vă prezentăm o scurtă descriere a lumilor cu rune. În general, Războiul Runelor prezintă trei etape:

Etapa preparatorie
Partea de început a jocului seamănă foarte mult cu ceea ce știți deja și vă place. Vă construiți satele, recrutați trupe, vă luptați cu inamicii și vă extindeți teritoriul. Dar, ulterior, satele cu rune vor apărea!

Etapa de cucerire
Pe măsura ce runele apar, strategia de joc se modifică. Acum triburile vor trebuie să cucerească aceste sate amplasate în toate continentele. Bineînțeles, liderii triburilor trebuie să ia în considerare acest aspect încă de la început și să își adapteze strategia de-a lungul primei etape. Triburile mici vor avea avantajul posibilității de a le strica planurile triburilor mai mari furându-le satele cu rune.

În timp ce la începutul acestei etape, focusul este pus pe înfrângerea trupelor ostile și cucerirea satelor cu rune, ulterior, fiecare trib va trebui să se concentreze pe apărarea acestor sate. Din cauza puterii defensive (-50%) va deveni mai dificil să păstrați satele. Va trebui să fiți atenți la mișcările trupelor inamice și să mutați defensiva în concordanță cu acestea. O aprovizionare constantă cu trupe defensive va fi necesară pentru a cuceri și păstra numărul necesar de rune.

Etapa de controlare

De îndătă ce un trib a reușit să cucerească toate satele cu rune necesare, numărătoarea inversă va începe. Dacă se finalizează, lumea este câștigată! În această etapă, tribul dominant trebuie să decidă dacă se va concentra pe controlarea satelor cu rune aflate în posesia acestuia sau să riște încercând o extindere mai ampla. Celălalte triburi vor trebui de asemenea să își adapteze strategia pentru a rămâne în joc. Scopul va fi, bineînțeles, cel de a fura satele cu rune de la tribul dominant. Strategii alternative sunt de asemenea posibile. De exemplu, atacarea centrelor de recrutare a inamicilor pentru a întrerupe aprovizionarea cu trupe defensive. Decizia vă aparține!

Intrarea pe o astfel de lume ce prezintă "Războiul Runelor" este simplă! Lumea 59 se va lansa în data de 27 Iulie iar preînregistrările sunt deja deschise! Înscrieți-vă acum!

Ne-ar face plăcere să primim feedback-ul vostru în cadrul acestui topic!


Vă dorim mult succes și distracție plăcută!


Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus