R.S Fam. vs = SN = Fam.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser18773

Lumea asta e ceva gen : cei ce cumpara pp vs cei ce vand pp :). Pe masura ce apar noi servere jocul devine tot mai putin populat iar acolo unde se pot face tranzactii resurse pentru puncte premium se ajunge exact unde am spus la inceput
 

DeletedUser21870

asa fa plecaciuni :))) Ca te iertam
Oricum daca ai sta putin si te-ai gandi :) ti-ai da seama ca toata balacareala asta tu ai inceput sa o faci ca te-ai bagat intr-o discutie fara sa fii implicat , cand s-a luat lumea de tine te-ai suparat..nu te inteleg esti avocatul triburilor? Sa imi zici daca da ca sa iti cer voie cand postez !!!
balacareala???? eu doar am postat un coment care voua nu v-a fost pe plac si ati inceput sa jigniti.fiecare are dreptul la propria opinie.daca reusesti sa o respecti e ok,daca nu iti folosesti unicul neuron sa debitezi injurii.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser22959

ba tata ia hai fa-i tu pasi frumos la familia ta atata timp cat nu esti din rs si nici din sn...nu ai prieteni de iti plac discutiile cu noi?
Sau eu cred ca vrei si tu sa te simti important ca pana acum nu ai fost bagat in seama....hai ca deja ma chinui degeaba cu tine ....din calea ta si Dumnezeu se da la o parte .
 

Nyx.

Totusi SN e condus de aceeasi oameni care au condus si pe lumea 19 ... Vom vedea ce va fi .
a fost tribul asta pe l19 ? eu nu-l tin minte si-am jucat acolo de la inceput pana in decembrie 2011 cand pe harta mai erau doar 4-5 triburi

parere de neavizat : merg pe mana rs-ului
 

DeletedUser22959

Multumim :))...nu a vrut nimeni sa fie rautacios cu el doi, dar vad ca trebuie sa ii cerem voie lui lache lucky sau cum il cheama ca sa putem pune o tema sa 'populam' putrin externul vorba colegului meu ....
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser42954

la fel imi explicati si pe 28 :)) si ati luat-o....va gasim si aici....
Ai facut cumva parte din lyncan care au castigat lumea sau nu stim noi?
Ai "luato"-tu...vezi a limba romana e vasta

P.S-iar cu lyncan ,nu ne-am cam batut-iar daca sunteti "jupani bazati pe triburi"opriti samurai pe orce lume sa castige n-e,asta e scopul lor declarat,in rest sunt povesti.Dupa ce nu ii mai intereseaza jocul,toti ii bat:))
 
Ultima editare de un moderator:

Winchester.

Eu nu inteleg de unde e conceptul asta in care daca ai iesit pierzator pe o lume nu mai ai voie sa intri pe alta fara sa te arate x,y sau z cu degetul.Eu inteleg ca suntem samurai,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem si seppuku daca iesim pierzatori dintr-un duel.
Aici e alta lume,alta diplomatie,modificari in echipa noastra dar si alti inamici.
Dar ce sa faci,atata poate lachi :)
 

DeletedUser42057

statistici ceva ? o harta informativa asupra razboiului dintre cele 2 familii ?:)
 

Winchester.

Screenshot_2.jpg

Statistica este pe prima pagina,cand vor fi schimbari mai mari vom reveni cu un update la ea. :)
 

Winchester.

Stai ca am recrutat acum tot nord estul...putem sa ne lasam de joc.
Bine ca incepe lumea 38.:cool:
 

DeletedUser13749

care vrea a-mi spuna si mie cum tre sa arate un sat de aparare bun?
 

DeletedUser40036

ce fel de ferma ai in sat?avicola?:))iti da cu minus la populatie:p.cu 1600 grei,nu iti mai intra mai mult de 12k infanterie(depinde doar de sat).
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.