razboi fulger

  • Autor subiect DeletedUser6558
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser6558

deci nu am ce sa corectez, unu pt ca ce am zis e corect, doi pt ca e foarte corect. singura chestie in neregula e ca nu priveste pe nimeni asta, pt ca in fond nu am de dat scocoteala nimanui pt ce simt eu, mai ales pe un forum. si apoi, aprox. 70% din playerii de pe l42 sint genul care agreeaza sa se bata cu cei de 34 de ori mai mici, pt ca nu pot mai mult. si asta o zic din proprie experienta, nu din auzite. ceea ce, ca va palce, ca nu va place, este lame. daca triburile,ro este un loc unde dam excluziv in cei de 4 ri mai mici, ok. dar sa scrie asta pe un banner. sa nu mai prosteasca lumea sa intre pe 42. daca cumva au probleme cu culoarea roz.
si treaba mea cind dorm si cit dorm si cind nu dorm, si ce scriu si ce nu scriu. atita timp cit nici macar nu am facut vreo aluzie de jignire, ce adica sa corectez? ca e in neregula sa iei sate gri in masa? o, nu are nici un sens sa stau aici chiar imi pare rau ca am intrat.
 

DeletedUser6558

il rog pe care mod o fi pe aci sa stearga tema asta pt ca nu am chef sa raspund tuturor desteptilor de ce ma deranjeaza faptul ca lumea 42 era inchisa inainte sa intru eu pe ea. nu stiu la ce naiba am intrat pe extern oricum. aici e loc doar pt tot felu de smecheri si neputinciosi virtual ce se iau unu pe altu la misto, orice chestie serioasa, cum ar fi faptul ce e o porcarie ce se intimpla pe l42, nu isi are locul aici. sau cum zicea cineva bine, natura trebuie lasata sa isi urmeze cursul.

deci va rog frumos, stergeti naibii tema asta, ca nu am chef sa explic nimanui nimic. ok. is satul de explicatii.
 

Anes

member
Scor reacție
0
OMG! Ne bate limba română cu zidul la 20. :mad:
Te contrazici singur, nu vezi?
Eu tind să cred că ai greşit jocul :/ ;)
 

DeletedUser6558

daca ai impresia ca vorbesti cu vreun pusti ce nu stie ce prepozitii cer cazul dativ in germana te inseli. daca vrei neaparat iti trmit pe mail rezultatele de la diverse examene comitete si comitii si dc vrei si un ** la zi dc tot ne tragem de sireturi, dar nu cred ca e cazul. si dc crezi ca stii mai bine romana decit mine, explica-mi te rog de ce `contra` cere genitivul iar `contrar` dativu, in limba romana. am intrat pe extern acum doar ca sa zic ca nu am chef sa intru in contradictii cu nimeni, dar dc ma iei cu limba romana, deci nu e cazul, pot da lectii de gramatica oricind, oricui, pe orice tema doresti, dar nu o fac pt ca nu tin la asta.
deci diversele clinciuri sint irelevante pentru mine, am raspuns doar pentru ca am fost fortat, dar forumul asta e fix degeaba. nu exista nimic aici in afara de mistouri, cind trebe, si cind nu trebe.
faptul ca un joc ar trebui sa fie totusi fair, in masura posibilitatilor, nu este ceva de luat la misto. daca se intimpla asta, ok. nu mai e problema mea, nu mai raspund la nimic aici nici in alta parte, considera ca m-ai facut praf cu diverse aluzii si ca ce am zis eu e irelevant, dar faptul ca cineva ignora o problema nu o face sa dispara, si L42 e in continuare cea mai unfair si urita de pe www.triburile.ro. orice palcere a jocului este absenta, am jucat acolo doar pt doi sau trei colegi, dar jocul in sine este de o uritenie exasperanta, teribila si de nedescris.
 

Anes

member
Scor reacție
0
Mă abţin...se vede destul de clar ce lecţii de gramatică poţi da. :)
Chiar nu te ţine nimeni, poţi da ştergere cont în orice moment.
Şi totuşi...eu zic să te apuci de Tetris. :D
 

DeletedUser6558

pe bune? pe bune? unde se vede destul de clar? poti pune degetu ca eu is prost si nu vad? pe bune? sau pe net e destul sa aplici figurile alea retorice pt ca asta sa iti dea automat dreptate? adica e destul sazici ~x e prost~ pt ca automat sa fie si adevarat, nu? ma lasa rece.
cit despre de ce sa ma apuc, te anunt ca ma apuc de ce doresc, si jocu meu preferat nu e tetris / si nici nu te priveste asta....
cit despre legatura dintre mine, triburi si cei ca tine care folosesc replica tetris, si cel de dinaintea ta, a carui placere maxima era ca m-au tradat unii tipi, carora , asa ca fapt divers, le-am dat sate, resurse, si atacuri pe dusmani, fara sa le cer nimic, am doar un lucru de zis. imi creati un singur sentiment, jena.\

LE - mai demult era un nume pt genu asta de triburi, se numea mamut. avind in vedere ce se intimpla pe l42, cuvintul mamut este depasit cu mult.
deci regret ca am intrat pe forumu asta, pt ca nu ai cu cine. e ca si intre aia de pe l42, de ex romaniabucuresti, un mare player de pe k34, care cu foarte mare inocenta, dupa ce afugit ca o potirniche din trib in timp ce era atacat , nu el ci tribul, el era bine merci, deci specimenu asta imi zicea sa intru eu sitter la un coleg de trib si sa ii zic ce trupe are sa nu strice spionii. sa-l poata ataca. deci practici de astea presupun ca sint curente intr-o anumita parte a presei, dar cu asemenea specimene cel mai bine este sa nu intri in vorba deloc pt ca e o pierdere de timp de stil si de orice.
sau alt semicretin caruia nu i-a palcut ca am la profil ceva in germana. bai, astia, deci una e sa ataci sau sa nu ataci pe careva , ziua, noaptea , cu berbeci sau fara berbeci, da cind ai probleme cu ceva scris intr-o anumita limba si asta e..., deci mi-e greata.

rog un mod sa stearga tema asta pt ca nu se potriveste aici.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser6558

btw, eu primesc sanctiuni pt ca zic ca nu e ok sa sergi profilu cuiva care nu contine decit niste poiezii de rilke, iar taranii care au probleme cu limba germana, sau poate si cu limba rusa, sau orice iese din domeniu lor ingust si limitat, deci eu is ala ce are probleme, iar partea opusa nu? eu primesc tot felu de sanctiuni? pt ca is jmecheri astia pe triburi? dar poate nu ma intereseaza... deci este jalnic. nu am alt cuvint. in momentul in care te deranjeaza rilke, dai dovada de idiotenie, si chiar nu am alt cuvint mai lejer. si daca si eu is idiot pt ca zic asta aici unde idiotii domnesc, ok. dar mi se rupe de faptul ca pe forumurie de pe net libera expresie e la cheremul unor moderatori. faptul in sine ca o limba de circulatie internationala este considerata gresita pe un joc online este o ABERATIE. online, adica internet, adica se presupune ca lumea a depasit totusi faza liviu gutza . dar poate ca nu.
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
90
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus