DeletedUser40047
si mai are tupeu cracis sa deschida gura in legatura cu cine e praf )
din nou iese la iveala priceperea si maestria regelui karate =))
din nou iese la iveala priceperea si maestria regelui karate =))
este pur si simplu incredibil...ce pana mea cauta 29000 de spioni in acelasi sat? )))
Mai ce rai sunteti.
syryus, logica mea imi spune ca te referi la MoD cand spui "un trib cu mai putini idioti". nu zic ca nu ai dreptate, cu totii fiind idioti in felul nostru, dar nu cred ca trebuie sa generalizam astfel, degenerand discutiile in jigniri ieftine de genul asta.
Departe de tine si nu prea =))
Ia mai zi tu niste vorbe de-astea de duh.
Gicu ... macar de ar avea 10 % din useri inteligenta lui ...
Gicu ... macar de ar avea 10 % din useri inteligenta lui ...
syryus, a lua sate de la cineva nu iti permite sa il numesti idiot. punct, nu vreau sa polemizez cu tine, nu are rost.
Uite unde se afla melteanu,bai mexicane,daca ma pun acum sa caut mesajele tale de pe lumea 10 mictioneaza toti pe tine.Dupa ce ca mai erai principalul subiect al bancurilor acolo,acum ai impresia ca,inconjurat de imbecilii colegi ai tai,esti superior? Joc de glezne rapid
Uite unde se afla melteanu,bai mexicane,daca ma pun acum sa caut mesajele tale de pe lumea 10 mictioneaza toti pe tine.Dupa ce ca mai erai principalul subiect al bancurilor acolo,acum ai impresia ca,inconjurat de imbecilii colegi ai tai,esti superior? Joc de glezne rapid
O statistica ?
Acum am sters ce nu era in regula, data viitoare trec la sanctiuni !
marshalls astea nu.s statistici de razboi sunt riti-pitiuri ...sunt cateva sate nici macar de ordinul sutelor
mai incolo cand avanseaza razboi va fi interesant
mai alesc ca cei din mod se mai razboiesc si cu altii
peseu:sa va urez si eu succese?