Razboiu' final (oare? )

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
90
A mai ramas vreun barbar nerezervat? :))

Sa se miste repede colegii tai cu barbarele astea. Am auzit ca vrea si lesov sa dea stergere. Sa apuce si de acolo cateva sate :rolleyes:.


S-ar fi miscat mult mai repede daca ni s-ar fi redus talerii.....dar na, daca s-au inregistrat pe L38 multe conturi imediat dupa deschiderea sondajului, bineinteles, cu scopul de a-si exprima opinia negativa cu privire la reducerea talerilor pe lumea unde au jucat "atata vreme" ...ce sa mai facem acum... :rolleyes:
 
Ultima editare:

DeletedUser38518

Odata ce-ai pus atata vreme intre ghilimele, ca sa subliniezi ironia...n-are rost sa o mai si explici intre paranteze ca-si pierde scopul si farmecul :D
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
90
Pai poate nu interpreteaza lumea cum trebuie, am vrut sa fiu sigura ca se intelege :p

dar fie..am re-editat, lasam fara explicatii suplimentare :D
 
Ultima editare:

DeletedUser38023

La multi ani tuturor si distractie placuta diseara!

In rest pot sa va zic ceva -nu exista cel mai bun trib si e o iluzie ca daca aduni toate triburile bune si le pui sa se lupte vei afla pe cel mai bun(cu mentiunea ca nu putem compara unele lucruri :un trib mediu de viteza 2(sau obisnuit asa pana acum) eu nu cred ca ar avea probleme cu cei obisnuiti pe viteze mici din multe motive dar in special nivelul de activitate cu care sunt obisnuiti jucatorii ,rutina .
Un trib poate fi cel mai bun la un anumit moment dar nu va fi cel mai bun tot timpul(va dau exemplu-scitii diablo sau altele mai vechi:la vremea lor poate au fost cele mai bune ,insa apoi au aparut altele ele s-au erodat si tot asa ,iar lucrul asta se intampla incontinuare).
Si nici nu prea ar fi bine pentru ca atunci cand te crezi (sau cred altii din diverse motive) cel mai bun apare automultumirea care deobicei duce in directia opusa.
Sunt mult prea multi factori de care depind lucrurile astea si e imposibil de spus .In plus parerea despre cel mai bun trib depinde enorm si de perceptia celui care priveste(si omul in general e subiectiv).
Cat despre 38 au fost 2-3 momente cheie si pot sa zic doar ca ma bucur ca noi le-am gestionat mai bine.

Felicitari, Monroe!

Pandev, pana la urma ai facut ma organizatul?
 

DeletedUser46605

Dar eu inca nu mi-am terminat numaratoarea!
Cei din Monroe vor intelege :)
 

DeletedUser42770

Si dupa cum am spus cand a inceput razboiul , finalul era de asteptat !
Felicitari Monroe !

Hef@ dai o bere , nu accept refuzuri !
 

Deleted User - 2048663

da cum ai ajuns tu la concluzia ca eu ar trebui sa dau berea??:confused:
adica unii s-au umplut de glorie si pp-uri si eu.... cu cinstea??...nu prea e corect
 
Sus