Resetarea serverului de test Beta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,


Noi îmbunătățiri și corecții pentru Triburile sunt, mereu, la orizont și sperăm că și voi sunteți la fel de nerăbdători ca și noi să le aflați/testați.

Dacă sunteți interesați de o contribuție mai activă la îmbunătățirea jocului pe care toți îl cunoaștem și îl iubim, salutăm și întâmpinăm cu plăcere prezența voastră pe lumile Beta.

Serverul Beta este locul unde introducem prima oară schimbările pe care le intenționăm, unde cerem ajutorul comunității jucătorilor pentru descoperirea/rezolvarea unor bug-uri și unde primim feed-back direct de la aceștia pentru oricare și toate schimbările pe care le propunem. Oferim 14 zile de premium gratuit pe serverul Beta, lunar (situațiille non-premium trebuie testate, de asemenea!) și puteți câștiga puncte premium suplimentare prin descoperirea de bug-uri confirmabile.Ce căutăm noi la cei ce testează serverul Beta:

-Cunoștințe despre joc. Cunoști jocul în profunzime?

-Motivație. În acest moment, avem o comunitate deosebită pe Forumul serverului Beta; toți se implică să ne ajute să facem jocul mai bun pentru toata lumea. Poți pune deoparte instinctele tale distructive și de ”jefuitor” și să lucrezi alături de noi, în mod constructiv, pentru atingerea
unor scopuri comune?

-Engleză. Toate comunicațiile pe Beta sunt în engleză – este limba pe care mulți au motive întemeiate s-o cunoască, deci aceasta este ceea ce vom folosi. Engleza voastră, în mod sigur, nu trebuie să fie perfectă – atât timp cât înțelegeți ce se întâmplă și vă puteți face înțeleși, este în regulă.

Ești ceea ce ne trebuie nouă?

Lumea 1 a serverului Beta s-a resetat astăzi, 16.05.2011
Click aici pentru Beta!– abia așteptăm să te întâlnim acolo! :)


carmi
În numele Echipei Beta.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus