DeletedUser
Interesant si de viitor ca discutii
tare asta cu rpt, tare de tot
RPT e cantitate neglijabila; sau, poate fuzioneaza si el cu INQ )
doamne fereste am ajuns sa o vad si pe asta ca sa isi ceara scuze un membru de trib ca a scris ceva pe forumAi dreptate Monte...si imi cer scuze ptr deschiderea acestui topic fatza de colegii mei...mea culpa....
doamne fereste am ajuns sa o vad si pe asta ca sa isi ceara scuze un membru de trib ca a scris ceva pe forum
pai daca conducatoru vostru va zice sa va goliti satele ca sa le eie fratii lui din inq,o sa va supuneti?))
Rog membri Rpt sa nu posteze nimic in legatura cu acest topic, nici o statistica, nici un comentariu sau vreo aluzie. Topicul nu a fost deschis de cineva din conducere si nu este in interesul nostru. Am mers intotdeauna pe principiul 'tace si face' si nu imi doresc sa incepem acum sa il incalcam. Multumesc pentru intelegere aveti dreptul la exprimare dar ceea ce veti posta poate fi pozitiv (sau nu) pentru trib si nu vreau sa faceti un pas gresit din lipsa informatiilor. Multumesc inca o data, o seara placuta si spor la innobilare tuturor.
jucatori buni astia din RPT
ce sa faci domne
pe aici nu se mai intampla nimic???
Ai dreptate Monte...si imi cer scuze ptr deschiderea acestui topic fatza de colegii mei...mea culpa....