Salvaţi membrii familiei regale!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Salvaţi membrii familiei regale!

Dragi jucători,

Membrii familiei regale au nevoie de voi!

Pe toate tărâmurile s-au răspândit zvonuri conform cărora nişte monştri ciudaţi au reuşit să captureze prinţese şi prinţi din diferite regate, ţinându-i captivi în peşteri izolate. Membrii familiei regale au nevoie de eroi care să vină pe aceste tărâmuri pentru a-i salva! Ei îşi vor arăta gratitudinea faţă de eroii lor!


RtR2015banner.png

Start eveniment: 26.05.15

Sfarşit eveniment: 10.06.15

Acest eveniment va fi activ pe toate lumile normale şi casual!


Găsirea şi înfrângerea monştrilor!

Peşterile în cadrul cărora sunt ascunși ostaticii vor apărea pe hartă imediat după începerea evenimentului.

Veți putea accesa pagina evenimentului din cadrul privirii generale a satelor, dar și cu ajutorul pictogramei corespunzătoare, ilustrată sub forma unei coroane și afișată în colțul din dreapta-sus a paginii, lângă opțiunile pentru steaguri și camera de arme.


RtR2015icon.PNG


Puteți explora cele trei categorii de peșteri în vederea determinării tipului de monstru ce se ascunde în cadrul acestora. Va dura ceva timp, la fel ca și înfrângerea monștrilor.


RtR2015cave.PNG


Însă, vă avertizăm! Nu îi veți putea învinge cu ajutorul oricărei categorii de trupe. Va trebui să identificați unitățile necesare pentru înfrângerea fiecărui monstru în parte. În primă instanță, trebuie să explorați peștera, să identificați monstrul care se ascunde în cadrul acesteia și ulterior, să trimiteți unitatea corectă care vă va ajuta să îl învingeți! Urmăriți indicațiile noastre pentru a avea succes!


RtR2015monster1.png

După ce aţi trimis eroul adecvat şi aţi ucis monstrul, puteţi aduce prinţul sau prinţesa salvată înapoi în satul vostru!


Aveţi grijă de membrii familiei regale!


Satele voastre conţin camere pentru a întâmpina cum se cuvine oaspeţi de asemenea importanţă, ca atare, prinţii şi prinţesele salvate vor putea aştepta în aceste camere până veţi avea nevoie de serviciul lor.


RtR2015rooms.PNG


Prinții și prințesele salvate vă pot oferi diferite bonusuri cu scopul de a vă răsplăti pentru eforturile voastre! Veți putea beneficia de aceste bonusuri doar în condițiile în care optați să activați serviciile oferite de aceștia! Atenție la faptul că puteți activa doar un serviciu într-un anumit interval de timp.

Dacă nu sunteți interesați de serviciile oferite de către un anumit membru al familiei regale, îl puteți concedia, eliberând astfel camera în vederea ocupării acesteia de către un alt membru ce vă poate aduce beneficii mai interesante. De asemenea, veți putea concedia un membru al familiei regale chiar și atunci când bonusurile oferite de acesta sunt active.


RtR2015Royalty.PNG

Bonusurile furnizate vor rămâne active timp de 8 ore.
De asemenea, veți putea extinde serviciile membrilor familiei regale sau să upgradați bonusul furnizat de aceștia.

Pentru acest lucru, puteți utiliza noua resursă ce va fi disponibilă pe parcursul desfășurării acestui eveniment: argintul!
Veți primi o anumită cantitate de argint în fiecare zi, dar îl veți putea obține și prin rezolvarea misiunilor ce se vor activa la nivel de cont și care sunt specifice evenimentului.

RtR2015silver.PNG


În momentul în care evenimentul va lua sfârșit, prinții și prințesele salvate își vor părăsi camerele. De asemenea, efectele bonusurilor obținute se vor încheia.


Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând acest clip: YouTube video

Succes în salvarea membrilor familiei regale!

Puteţi discuta despre acest eveniment în cadrul thread-ului de discuţii!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus